Mατζουράκης: "Mε απέλυσαν..."

15/01/2015 - 13:09 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2015 - 13:26

Το αιφνιδιαστικό διαζύγιο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ με τον Γιάννη Ματζουράκη προκάλεσε αίσθηση, όχι μόνο στα αθλητικά Μέσα ενημέρωσης -κυρίως ραδιοφωνικά- αλλά και στον ίδιο τον έμπειρο τεχνικό, που δήλωσε απορημένος στο NOVAΣπορ FM 94.6 για την απόλυσή του!

Ο 65χρονος προπονητής ανέφερε πως νωρίς το πρωί τον πήραν τηλέφωνο από τη διοίκηση του συλλόγου και τον ενημέρωσαν για τη λύση της συνεργασίας τους, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως πρότερη συζήτηση το προηγούμενο διάστημα, αλλά ούτε και μετά τη χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ήταν τέτοια η έκφραση απορίας στα λόγια του "Ρουμάνου", που... κόμπλαρε ακόμα και τους παρουσιαστές της εκπομπής, Σωτήρη Κωσταβάρα και Μπάμπη Παπάζογλου: «Με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας μας. Δεν ξέρω αν φταίνε τα αποτελέσματα ή το γεγονός ότι έχουμε αρκετές ισοπαλίες, αφού η ομάδα μετράει μόλις πέντε ήττες. Δεν χρειάζεται να σας πω τίποτα άλλο επί του θέματος...»

Πάντως μόνο σημαδιακό μπορεί να είναι για τον Γιάννη Ματζουράκη το γεγονός, ότι τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΛΚ, τις έκανε σε μια εκπομπή που φέρει τον τίτλο "Άσσο ημίχρονο, διπλό τελικό", όπως ακριβώς εξελίχθηκε και το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο των Καλλονιατών κόντρα στον ΠΑΟΚ...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey