Προβάδισμα ο Βλάχος!

15/01/2015 - 13:49 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2015 - 14:34

Με τον Ματζουράκη να αποτελεί παρελθόν και επίσημα, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κινείται ως προς την εξεύρεση του αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με τους υποψήφιους προπονητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", οι Καλλονιάτες βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Βλάχο, που εργάστηκε τελευταία φορά στην ΑΕΚ τη σεζόν που η Ένωση έγραψε την πιο "μαύρη" σελίδα στην ιστορία της, με τον υποβιβασμό της από τη Super League. O 53χρονος τεχνικός έχει επίσης θητεία σε Αστέρα Τρίπολης (2009-2011), Πανιώνιο (2006-07) και ΟΦΗ (2005-06) την τελευταία δεκαετία.

Κοινή συνισταμένη μεταξύ ΑΕΛΚ και Βλάχου αποτελεί ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, Προκόπης Καρτάλης, ο οποίος στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε παράλληλη πορεία με τον παλαίμαχο άσσο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, που ξεκινούσε τότε τα πρώτα του προπονητικά βήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βλάχος έχει κοουτσάρει τον Καρτάλη σε τρεις ομάδες! Αρχικά στην Ξάνθη, τη σεζόν 1999-2000, εν συνεχεία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς το 2001-2002 και τέλος στο Φωστήρα, στο πρώτο μισό της περιόδου 2002-2003.

Διαθέσιμοι στην αγορά είναι ωστόσο και άλλοι προπονητές, το κασέ των οποίων όμως θεωρείται ιδιαιτέρως "αλμυρό", ενώ σίγουρα οι βλέψεις και οι φιλοδοξίες τους είναι υψηλότερες. Ο λόγος για τον Σάκη Τσιώλη, που αποτελεί διαχρονικά τον ευσεβή πόθο του Νίκου Μιχαλάκη, αλλά και τον Γιώργο Παράσχο, που ολοκλήρωσε άδοξα μια πετυχημένη συνεργασία με τον Ατρόμητο. Στο "τεφτέρι" της ΑΕΛΚ από τις προτάσεις των μάνατζερ που πέφτουν βροχή, βρίσκονται και οι Μάντζιος, Δερμιτζάκης. Σε κάθε περίπτωση, ο νέος τεχνικός της ΑΕΛΚ θα είναι Έλληνας και ο Βλάχος έχει σαφές προβάδισμα τη δεδομένη στιγμή. Δεν αποκλείεται μάλιστα, οι Καλλονιάτες να ανακοινώσουν μέχρι αργά το απόγευμα τον εκλεκτό τους, αν και το πιο πιθανό είναι την ομάδα να κοουτσάρει κόντρα στον Εργοτέλη ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ματζουράκη, Θαλής Θεοδωρίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey