Με άλλον... αέρα στο Παγκρήτιο!

19/01/2015 - 15:01

Η ΑΕΛΚ δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα (19:30) στην Κρήτη, με αντίπαλο τον Εργοτέλη, σε ένα παιχνίδι κομβικό για την ομάδα του Ηρακλείου, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά και για τους Καλλονιάτες, που αγνοούν τη χαρά της νίκης από τις 9 Νοεμβρίου και το "2" στη Νέα Σμύρνη.

Με νέο προπονητή στον πάγκο της η ΑΕΛΚ, που προσέλαβε τον Βαγγέλη Βλάχο, θα προσπαθήσει να σπάσει και την "κατάρα" της Κρήτης, όπου δεν κερδίζει σε ματς πρωταθλήματος είτε στη Football League είτε στη Super League. Η προιστορία των δύο ομάδων άλλωστε έχει και αρκετές ισοπαλίες.

Ο 53χρονος τεχνικός των Καλλονιατών δεν πήρε στην αποστολή τον τραυματία Στρατή Βαλιό και τον τιμωρημένο Χρήστο Πιπίνη. Στους 19 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στο Ηράκλειο συμπεριλαμβάνονται οι: Χογκ, Δαύκος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Κεϊτά, Καμαρά, Μανούσος, Λεοζίνιο, Καλτσάς, Ναβάρο, Γιορέντε, Χουάνμα, Μαρσέλο, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Μίνγκας, Αγρίτης, Κριπιντίρης και Τσαμπούρης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στο Παγκρήτιο, αφού παρά το ότι τις προηγούμενες ημέρες οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στο Ηράκλειο προκάλεσαν ζημιές στο σκέπαστρο της Θύρας 3, οδηγώντας σε αναβολή τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο, η αποκατάστασή τους έγινε άμεσα και το Στάδιο θα φιλοξενήσει κανονικά την αναμέτρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey