ΜΑΤΣΑΡΑ και... αυτοκτονία!

19/01/2015 - 21:39

Το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος η 19η Αγωνιστική της Super League, με την ΑΕΛΚ να αναδεικνύεται ισόπαλη στην έδρα του Εργοτέλη με σκορ 3-3, σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες μοπιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, αν και είχαν πολλές ευκαιρίες να "καθαρίσουν" τη νίκη με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Η ΑΕΛΚ προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεοζίνιο (19') -το οποίο όμως ήταν εφεύρεση του διαιτητή Ιωαννίδη- και καρφωτή κεφαλιά του Χουάνμα (39'), αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα ο Γιορέντε άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες και αυτό έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ο Εργοτέλης, έχοντας και τον αέρα με το μέρος του στην επανάληψη, κατάφερε να μειώσει αρχικά με τον Χαντί (67') και πέντε λεπτά αργότερα να φέρει το ματς στα ίσα με τον ίδιο παίκτη! Η ΑΕΛΚ, από την κόλαση βρέθηκε ξανά στον παράδεισο, όταν στο 86' ο Μίνγκας μετέτρψε μια γρήγορη αντεπίθεση σε γκολ, κάνοντας το 2-3 σε ένα κομβικό σημείο. Όμως μια απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη στο 92', έμελλε να γράψει το τελικό 3-3. Οι δύο ομάδες είχαν μάλιστα ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο, αλλά τελικά έφυγαν με ένα βαθμό στις αποσκευές τους.

Η ΑΕΛΚ ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη και του Πολ Κειτά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο της ομάδας.

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Καζναφέρης, Λουβιόν, Γκέντσογλου, Λυκογιάννης, Μποέ (66' Στογιάνοβιτς), Κοζορώνης, Ρέντζας (46' Παμλίδης), Γιουσούφ, Χαντί, Χαλκιαδάκης (81' Κούτρης)

Καλλονή (Βλάχος): Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Καμαρά (76' Αγρίτης), Λεοζίνιο (70' Μίνγκας), Μανούσος, Χουάνμα (53' Ναβάρο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey