Χαμένη στη λασπομαχία!

05/02/2015 - 21:48 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2015 - 22:11

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε η ΑΕΛΚ στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 22ης Αγωνιστικής στη Super League.

Σε έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έκαναν υπερπροσπάθεια για να παίξουν ποδόσφαιρο και δεδομένων των αντικειμενικών δυσκολιών, το κατάφεραν ικανοποιητικά σκοράροντας μάλιστα πέντε γκολ στο 90λεπτο.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 14ο λεπτό, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πανθρακικού, ο Χογκ προσπάθησε να διώξει με γροθιές, στέλνοντας όμως την μπάλα στα πόδια Εμπόου, που σούταρε ψύχραιμα κάνοντας το 1-0! Η απάντηση της ΑΕΛΚ ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 20', όταν ο Αντέτζο πήρε την κεφαλιά στο ύψος της περιοχής, βγάζοντας σε θέση βολής τον Μανούσο, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Όμως στο 42ο λεπτό ο διαιτητής Κύζας σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πιπίνη πάνω στον Ίγκορ, απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ. Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα της Θράκης πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, ο Σάββας Τσαμπούρης έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στο 50ο λεπτό, λίγες μόνο ημέρες μετά το γκολ του που χάρισε σπουδαία νίκη στην ΑΕΛΚ επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Μπαϊκαρά έκανε τη σέντρα, ο Τσαμπούρης προσπάθησε να γυρίσει με κεφαλιά την μπάλα στον Χογκ, όμως την έστειλε στο βάθος της εστίας του Μαλτέζου κίπερ, ανεβάζοντας με αυτογκόλ το δείκτη του σκορ στο 3-1! Ο Βαγγέλης Βλάχος προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, περνώντας στο ματς και τον Αντώνη Πετρόπουλο, που έκανε το ντεμπούτο του και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κειτά, την έστειλε λίγο άουτ με κεφαλιά. Στο 73' ο Ηλιάδης υπέπεσε σε πέναλτι, σταματώντας με το χέρι την μπάλα πάνω στη γραμμή, μετά από κεφαλιά του Αντέτζο, γεγονός που έφερε και την απ' ευθείας αποβολή του από τον διαιτητή Κύζα. Το πεναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος, μειώνοντας σε 3-2!

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛΚ πίεσε για την ισοφάριση και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87' με τον Πετρόπουλο, ο οποίος γύρισε όμορφα μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ του έδιωξε με τάκλιν ο Μελίσσης. Στη συνέχεια της φάσης η ΑΕΛΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γιορέντε από τον Μπαϊκαρά, όμως από το ριπλέι φάνηκε πως ο Τούρκος βρήκε καθαρά την μπάλα.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση λόγω προβλημάτων στην τάση του ρεύματος, με τους υπευθύνους του Γηπέδου της Κομοτηνής να επιστρατεύουν γεννήτρια, για να διεξαχθεί τελικώς κανονικά η αναμέτρηση.

Συνθέσεις

Πανθρακικός (Εμανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Ρομέου (64' Σέτι), Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Χασομέρης (89' Μπαλδά), Ιγκόρ (69' Βιγιαφάνε)

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ,  Πιπίνης (55' Πετρόπουλος), Αντέγιο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς (61' Ναβάρο), Λεοζίνιο (69' Μαρσέλο), Τσαμπούρης, Μίνγκας, Μανούσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey