Από ήρωας, μοιραίος ο Τσαμπούρης!

06/02/2015 - 13:51 Τελευταία τροποποίηση στις 06/02/2015 - 14:04

Τις δύο όψεις του νομίσματος βίωσε μέσα σε πολύ λίγες ημέρες ο Σάββας Τσαμπούρης, που πρωταγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΛΚ στη Super League τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Το περασμένο Σάββατο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Καλλονιατών επί του Αστέρα Τρίπολης, σκοράροντας με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ το νικητήριο γκολ της ομάδας του επί των "Αρκάδων", χαρίζοντας τρεις ολόκληρους πόντους στην ΑΕΛΚ απέναντι μάλιστα στην παλιά του ομάδα. Οι εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά Μέσα ενημέρωσης εκθείαζαν τις τελευταίες εμφανίσεις του 28χρονου δεξιού οπισθοφύλακα και εκείνος δικαίως έβλεπε τα φώτα της δημοσιότητας να μένουν καρφωμένα πάνω του.

Λίγα 24ωρα αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της χθεσινής Πέμπτης στην Κομοτηνή, ο Τσαμπούρης βρέθηκε στο ακριβώς αντίθετο άκρο. Ένας λανθασμένος υπολογισμός του, μετά από τη σέντρα του Μπαϊκαρά στην καρδιά της περιοχής της ΑΕΛΚ, στοίχισε στην ομάδα της Καλλονής το τρίτο γκολ, αφού η κεφαλιά του αντί να καταλήξει γλυκά στην αγκαλιά του Χογκ, κατευθύνθηκε αργά και βασανιστικά στο βάθος της εστίας του Μαλτέζου τερματοφύλακα.

Αν ήταν επιθετικός, η συγκεκριμένη εκτέλεση της κεφαλιάς θα μπορούσε να διδαχθεί ακόμα και σε σεμινάριο. Το γεγονός όμως ότι επρόκειτο για αυτογκόλ, στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, που έβαζε μάλιστα την ΑΕΛΚ πίσω στο σκορ με 3-1, είναι δεδομένο πως στενοχώρησε πρωτίστως τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσαμπούρης, αν και "πάγωσε" αρχικά στη θέα της μπάλας στα δίχτυα της ομάδας του, δεν επηρεάστηκε στη συνέχεια του παιχνιδιού, κρατώντας την απόδοσή του στα πολύ υψηλά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Και αυτό σκιαγραφεί εν πολλοίς και την προσωπικότητα του 28χρονου ακραίου μπακ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey