"Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

25/11/2010 - 16:32 Τελευταία τροποποίηση στις 25/11/2010 - 16:44

Μπορεί στην ΑΕΛΚ, να ασχολούνται από το πρωί με το θέμα της παραίτησης του Ταξιάρχη Βέρρου, αλλά κανείς δεν αφήνει στη μοίρα του, το παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή με τα Γιαννιτσά (live «Sportlesvos.GR»).

Με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα και με αποφασιστικότητα για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.


Ο τεχνικός της ΑΕΛΚ, Μιχάλης Κασάπης, μιλώντας στο «Sportlesvos.GR», δεν έκρυψε την πεποίθησή του, πως η ομάδα του έχει όλα τα φόντα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». Παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια των παικτών του στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό και κυρίως για την απόδοσή τους στο γήπεδο. «Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και όπως έχουμε πει πολλές φορές, παιχνίδι με παιχνίδι, παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο.».


Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, ο Αποστολίδης θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση, αφού δεν θα εκτίσει την Κυριακή την ποινή του για τις κάρτες που συμπλήρωσε, όπως παρών θα είναι και ο Βλαστέλλης, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπιζε από το παιχνίδι με την Κρανούλα. Αντίθετα εκτός μάχης τέθηκε ο Αγιακάτσικας, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.


Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, με διαιτητή τον Φωτιάδη του Συνδέσμου Σερρών και βοηθούς τους Σάββα και Κυρβεή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey