Πήρε και τα Γιαννιτσά!!!!!

28/11/2010 - 13:17 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2010 - 12:26

Πολύ πιο εύκολα απ΄ όσο θα φανταζόταν κανείς, η ΑΕΛΚ κατάφερε να πάρει άλλη μία τεράστια και ιστορική νίκη, μέσα στην έδρα των Γιαννιτσών! Δύο γκολ του Λουκίνα και ένα του συνήθη υπόπτου Βλαστέλλη, έκαναν τη διαφορά, σε μία ΑΕΛΚ που πραγματοποίησε ίσως την καλύτερή της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα! Με συνταγή… Ηράκλειας, η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη πήρε πιο εύκολα απ΄ όσο θα φανταζόταν και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλός της, τη νίκη παίζοντας καλή μπάλα, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να ελπίσουν ούτε για μια στιγμή πως μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από την ήττα στο παιχνίδι!

Με γκολ από τα αποδυτήρια από το νεαρό Λουκίνα που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη και στις Σέρρες πριν από δύο εβδομάδες, η ΑΕΛΚ μπήκε μπροστά στο σκορ στο 4΄. Ο Βλαστέλλης σούταρε δυνατά, ο έμπειρος Κελπέκης απέκρουσε ασθενώς και ο Λουκίνας τσίμπησε την μπάλα στην επαναφορά για να ανοίξει το σκορ!
Ένα λεπτό αργότερα, το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει πριν καλά καλά ξεκινήσει, όταν ο Κελπέκης απέκρουσε δύσκολα ένα όμορφο σουτ του Πετρουζέλλη. Στο 17΄ η ΑΕΛΚ που είχε κυριαρχήσει για τα καλά στο παιχνίδι, πέτυχε άλλο ένα τέρμα ξανά με το Λουκίνα, ο οποίος όμως πήρε το… «ριμπάουντ» από το σουτ του Βλαστέλλη, από θέση οφσάιντ. Παρόμοιο σκηνικό και στο 22΄ με την ΑΕΛΚ να βγάζει φωτιές! Ο Γάλας πάσαρε όμορφα στον Λουκίνα, αλλά το πλασέ του πρώην επιθετικού του Πανιωνίου, απέκρουσε ξανά με δύσκολη επέμβαση ο Κελπέκης! Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, η ΑΕΛΚ έχοντας υποτάξει πλήρως τα Γιαννιτσά παγώνοντας το γήπεδο, συνέχισε να αναζητά ένα δεύτερο τέρμα που θα κλείδωνε τη νίκη, αλλά λίγο η εμπειρία του Κελπέκη, λίγο η ατυχία της το στερούσαν. Όπως συνέβη και στο 40’ όταν Γάλας και Λουκίνας βγήκαν μόνοι τους στην κόντρα απέναντι στον Κελπέκη, αλλά ο Καλλονιάτης μέσος, θέλησε να τελειώσει μόνος του το παιχνίδι καταφέρνοντας να χάσει μία ανεπανάληπτη ευκαιρία!

Μία ευκαιρία που λίγο έλειψε να πληρώσει η ομάδα της Καλλονής, αφού λίγο αργότερα, η Αναγέννηση στην πρώτη της καλή στιγμή, θα μπορούσε να τιμωρήσει τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του Κασάπη. Ο Σουλίδης όμως σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του Μάππα και στη συνέχεια της φάσης ήρθε το 0-2! Ο Βλαστέλλης με την χαρακτηριστική διεισδυτικότητά του, τρύπωσε στην περιοχή, σούταρε δυνατά με το αριστερό και τέλειωσε το ματς στο 44΄…

Το δεύτερο μέρος, ξεκίνησε με πολλά νεύρα για τους γηπεδούχους, που ήδη είχαν χάσει τον Φωτιάδη με κόκκινη κάρτα στην ανάπαυλα! Ο διαιτητής της συνάντησης απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης για αδιευκρίνιστους λόγους, στο δρόμο για τα αποδυτήρια και διευκόλυνε το έργο της ΑΕΛΚ. Τα μπουκάλια που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο και οι καφέδες προς τον πάγκο της Καλλονής, δεν έριξαν ούτε στο ελάχιστο την ψυχολογία της ΑΕΛΚ, που μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και στο 54΄ανάγκασε τον κόσμο της Αναγέννησης σε πρόωρη φυγή. Ο Λουκίνας με το δεύτερο τέρμα του, έκανε με πλασέ το 0-3 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του…

Η συνέχεια ήταν καθαρά διαδικαστική, αφού όλα είχαν τελειώσει ουσιαστικά, με το Μιχάλη Κασάπη να δικαιώνεται για τις δηλώσεις του παραμονές του αγώνα, που υποστήριζε πως η ομάδα του στο μεγάλο γήπεδο των Γιαννιτσών, θα είχε την ευκαιρία να παίξει καλή μπάλα και να τρέξει στην αντεπίθεση… Όπως και έγινε!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κελπέκης, Μπρέγκου, Πεχλιβανίδης, Καρασαλίδης, Ν. Ιορδανίδης, Κατιανός (55’ Γ. Ιορδανιδης), Χασάνογλου, Σουλίδης, Φωτιάδης, Στεφανίδης (70’ Γκούρτσας), Γκούντα (64’ Σιδηρόπουλος)

ΑΕΛΚ: Μάππας, Ζυγογιάννης, Μήτσης, Βαλλιός, Αποστολίδης, Μπακάλης, Καλογερόπουλος, Γάλας (83’ Χατζηκυριάκης), Πετρουζέλης, (65’ Καρτάλης), Βλαστέλλης, Λουκίνας (78’ Μακρίδης)

Man of the match

Γιάννης Λουκίνας

Άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, με το γκολ που πέτυχε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και εδραίωσε το θρίαμβο της ΑΕΛΚ μέσα στα Γιαννιτσά σκοράροντας το τρίτο γκολ της ομάδας του. Αν ο Λουκίνας, που είχε άξιο συμπαραστάτη του τον Τζίμη Βλαστέλλη, συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις, θα δικαιώσει όχι μόνο τον (αδικημένο) εαυτό του, αλλά κυρίως τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εκείνον και τον έφεραν στο Λεκανοπέδιο...  

H εξέλιξη του αγώνα "λεπτό προς λεπτό"

Τέλος αγώνα! Γιαννιτσά-ΑΕΛΚ 0-3!

Σχόλιο αγώνα ~ Η ΑΕΛΚ διαχειρίζεται πολύ καλά το παιχνίδι, ενώ βγαίνει απειλητικά σε κάθε ευκαιρία στην κόντρα, για να πετύχει κι άλλα γκολ! Το μεγάλο γήπεδο ευνοεί τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του Μιχάλη Κασάπη και μία μεγάλη νίκη έρχεται...

[54']ΓΚOΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Λουκίνας καθαρίζει το παιχνίδι για την ΑΕΛΚ με εντυπωσιακό τρόπο! Πλασάρει τον Κελπέκη για το 0-3!!!!!!!!

Σχόλιο αγώνα ~ Το δεύτερο μέρος, δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Και δε μιλάμε αγωνιστικά. Οι φίλοι των γηπεδούχων εκτοξεύουν μπουκάλια μέχρι και καφέδες στον αγωνιστικό χώρο και προς τον πάγκο της Καλλονής... Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά. Να σημειώσουμε πως τα Γιαννιτσά αγωνίζονται με δέκα παίκτες στην επανάληψη καθώς στην ανάπαυλα αποβλήθηκε ο Φωτιάδης για κάποια ένταση που προκάλεσε στο δρόμο για τα αποδυτήρια...

Ημίχρονο στα Γιαννιτσά. Η ΑΕΛΚ προηγείται με 0-2!

[44΄]Νέα πολύ όμορφη αντεπίθεση της ΑΕΛΚ, ο Βλαστέλλης πήρε τη μπάλα από τα αριστερά, σούταρε δυνατά και έστειλε τη μπάλα με το... γνώριμο τρόπο του στα δίχτυα! 0-2

[43΄]Δυνατό σουτ του Σουλίδη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μάππα

[40΄]Μία ακόμη ανεπανάληπτη ευκαιρία για την ΑΕΛΚ!  Γάλας και Λουκίνας βγήκαν μόνοι τους στην αντεπίθεση και... τετ α τετ με τον Κελπέκη, ο Γάλας επιλέγει να τελειώσει μόνος του τη φάση και καταφέρνει να το χάσει! Εδώ το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε τελειώσει...

Σχόλιο αγώνα ~ Το παιχνίδι έχει πολύ καλό ρυθμό στα Γιαννιτσά, με την ΑΕΛΚ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως μέχρι στιγμής η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη δεν έχει κινδυνέψει ακόμη!

[22΄]Ο Γάλας σε μία καλή κόντρα επίθεση της ΑΕΛΚ, βρίσκει ιδανικά τον Λουκίνα μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος σουτάρει αλλά ο Κελπέκης αποκρούει εντυπωσιακά και κρατάει όρθια τα Γιαννιτσά. Τεράστια ευκαιρία χαμένη για την ΑΕΛΚ!

 [17΄]Σέντρα Βλαστέλλη προς το Λουκίνα, ο νεαρός επιθετικός στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο επόπτης έχει υποδείξει οφσάιντ.

[5΄]Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή, ο Πετρουζέλλης σουτάρει δυνατά αλλά ο Κελπέκης αποκρούει! Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Καλλονή!

[4']ΓΚOΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Δυνατό σουτ του Βλαστέλλη, αποκρούει ασθενώς ο τερματοφύλακας και ο Λουκίνας στην επαναφορά ανοίγει το σκορ με το καλημέρα!!!!!

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey