Στη φιέστα οι Καλλονιάτες

03/05/2015 - 10:16

Η ΑΕΛΚ δοκιμάζεται σήμερα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που για τους "ερυθρόλευκους" αποτελεί τη φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Βλάχος και οι ποδοσφαιριστές τους θα αγωνιστούν δίχως άγχος, αναζητώντας μια καλή εμφάνιση, που θα αφήσει θετικό πρόσημο τουλάχιστον ως παρουσία κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Οι Καλλονιάτες βρίσκονται στους 43 πόντους και λογικά δεν κινδυνεύουν στη μάχη της παραμονής, όμως για να είναι είναι απόλυτα σίγουροι θέλουν ίσως έναν ακόμα πόντο, σε συνδυασμό πάντα με τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων, που παλεύουν για τη σωτηρία. Φυσικά, υπάρχει γι' αυτό και το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στον "Ταρλά".

Από την αποστολή της ΑΕΛΚ απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Χογκ, Δαύκος, Κριπιντίτης και Βαλιός, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Καλτσάς λόγω καρτών. Ντεμπούτο στη 18άδα θα κάνει ο νεαρός Νίκος Μαλλής, γέννημα θρέμμα της Καλλονής, που υπέγραψε πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο, μετά τους αναπάντεχες ταυτόχρονες απώλειες των δύο εκ των τριών γκολκίπερ που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά, η αποστολή: Αλέξιτς, Μαλλής, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Γιορέντε, Χωριανόπουλος, Στεφάνοβιτς, Κειτά, Μαρσέλο, Μίνγκας, Αράς, Λεοζίνιο, Ξύδας, Μανούσος, Ρόχας, Χουάνμα, Πετρόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey