Έπεσε σε... φιέστα!

03/05/2015 - 22:46 Τελευταία τροποποίηση στις 03/05/2015 - 23:04

Η ΑΕΛΚ ήξερε ότι κόντρα στον Ολυμπιακό, μέσα στο «Καραϊσκάκη» και την ημέρα της φιέστας της ομάδας του Πειραιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχε ελάχιστες ελπίδες για να πάρει κάτι καλό και κυρίως τον έναν βαθμό που ψάχνει για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά στην Super League.

Μοιραία λοιπόν η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, μετατράπηκε σε κομπάρσο της παράστασης των Πειραιωτών και υπέστη μία ακόμα βαριά ήττα από τους πρωταθλητές με σκορ 5-0. Όσα γκολ όμως κι αν δέχθηκε η ομάδα της Λέσβου στο Φάληρο, κανένα δεν την πλήγωσε όσο εκείνο του Πανθρακικού στη Βέροια, που μετέτρεψε αυτόματα την τελευταία αγωνιστική σε… τελικό. Με την Καλλονή να θέλει στον Ταρλά κόντρα στον Ατρόμητο έστω τον βαθμό της ισοπαλίας για να μείνει στη Super League…

To παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται ορεξάτος, θέλοντας να ικανοποιήσει τον κόσμο του που κατέκλυσε το Φαληρικό γήπεδο. Ο Μπενίτες άνοιξε το σκορ στο 13΄με ωραίο γυριστό σουτ και ο Φορτούνης λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έκανε το 2-0. Στην επανάληψη ο Ντομίνγκεζ με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 στο 56΄με τον Μήτρογλου να κάνει το 4-0 στο 80΄ εκμεταλλευόμενος λάθος του Αναστασιάδη και το 5-0 στο 86΄με πέναλτι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (34' λ.τ. Φορτούνης), Αυλωνίτης, Σιόβας, Σαλίνο, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί (62' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (69' Φουστέρ), Μπενίτες, Μήτρογλου

ΑΕΛ Καλλονής (Βλάχος): Άλεξιτς, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Άλβες, Στεβάνοβιτς, Κεϊτά (60' Λεοζίνιο), Μίνγκας (69' Αράς), Μανούσος, Πετρόπουλος (53' Χουάνμα)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey