Aποχαιρέτησε ο Πετρόπουλος

12/05/2015 - 14:50 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2015 - 20:26

Πολύ σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Αντώνη Πετρόπουλου από την ομάδα της Καλλονής, αφού με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης στη Super League, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος επιθετικός ευχαρίστησε στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε στη Λέσβο, αφήνοντας το νησί μετά από 11 συμμετοχές και 2 γκολ, ένα με την Ξάνθη και ένα με τον Πανιώνιο, που χάρισαν μάλιστα 6 πόντους στηυν ΑΕΛΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλο. Στο πέρασμά του από τη Λέσβο το ήθος και η ποδοσφαιρική του αξία χαρακτήρισαν την προσφορά του στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του."

Ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε στο aelk.gr: "Το μικρό διάστημα που παρέμεινα στην ομάδα της Καλλονής είναι από τα ομορφότερα της μέχρι τώρα καριέρας μου και θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια με επιτυχίες και υγεία για όλους. Θα ήθελα ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την διοίκηση της ΠΑΕ για την αμέριστη συμπαράσταση προς την ομάδα. Όλα τα στελέχη και οι εργαζόμενοι με πρώτο τον Προκόπη Καρταλη δίνουν το 100% για το καλό του συλλόγου. Πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο επανιδείν..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey