ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την πρόταση: "Θα... απαντήσουμε"!

14/05/2015 - 12:26 Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2015 - 12:35

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «SL» αναφορικά με την πρόταση για συνεργασία που κατέθεσε στον Παναγιώτη Τρύφωνα, για την ανάληψη της διοίκησης του Αιολικού, εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση, σημειώνοντας πάντως πως η αλήθεια είναι… «πολύ μακριά από αυτά που γράφουν». Ωστόσο επί της ουσίας, δεν απαντά στα όσα ισχυρίζεται το ρεπορτάζ, αλλά... προαναγγέλλει την απάντησή της για την υπόθεση που αναμένεται να απασχολήσει για μία ακόμη χρονιά τον φίλαθλο κόσμο.

Η ανακοίνωση:

«Τους κάθε λογής "διαμορφωτές" της κοινής γνώμης που ασχολούνται με την Καλλονή, καθοδηγούμενοι από παρωχημένα πρόσωπα και ίδια συμφέροντα, τούς καλούμε να κάνουν στοιχειώδη έρευνα. Η αλήθεια είναι πολύ μακριά από αυτά που γράφουν και που μόνο στόχο έχουν, όπως πάντα, να παραπληροφορήσουν τον κόσμο εις βάρος της Καλλονής και της αλήθειας. Η απάντησή μας θα δοθεί σε λίγες ημέρες. Αναμείνατε...».

Σχόλιο «SL»: Ο Ρωμαίος φιλόσοφος Σενέκας, είχε πει εύστοχα πως η αλήθεια απεχθάνεται την καθυστέρηση… Σε κάθε περίπτωση «αναμένουμε» μαζί με τον κόσμο, διότι από την έρευνα που έχουμε διεξάγει, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως θέλει ακόμα «δουλειά» η πρόταση που είναι προς κατάθεση.

ΥΓ: Περί της «καθοδήγησης» αλλά και της γενικότερης αντίληψης της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για τον Τύπο, ο φίλαθλος κόσμος έχει γνώση. Ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια λοιπόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey