Αντίο από Ματζουράνη, αναλαμβάνει ο Χαραλαμπής!

01/12/2010 - 03:04

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΛΚ, μετά την ξαφνική ανακοίνωση της απόφασης του γυμναστή Νίκου Ματζουράνη για διακοπή της συνεργασίας του με την ομάδα της Καλλονής. Η είδηση έπεσε σαν "κεραυνός εν αιθρία" στους ανθρώπους της ομάδας, το βράδυ της Κυριακής μετά το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο ξεονοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή.

Ο Νίκος Μαζτουράνης αποτελεί έναν λαμπρό επιστήμονα, που στο τομέα της προπονητικής και της εγκύμνασης ομάδων έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με κορυφαίες της χώρας, ωστόσο κατέχοντας διαδακτορικό τίτλο στον τομέα της εργοφυσιολογίας ήταν φυσικό επακόλουθο να κληθεί κάποια στιγμή να διδάξει. Όπερ και εγένετο. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συγκεκριμένα το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής θα αποτελέσει στο εξής τον επόμενο σταθμό της ακαδημαϊκής του καριέρας. Για το λόγο αυτό άλλωστε μετβαίνει για μόνιμη εγκατάσταση στην Κομοτηνή, οικογενειακώς.

Παρά το ότι οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ είχαν δυο-τρεις μέρες μέχρι να το συνειδητοποιήσουν, η χθεσινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιηθηκε σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα.  Ήταν η μέρα του αποχαιρετισμού. Άπαντες ευχήθηκαν τα καλύτερα στο Νικόλα για το νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά του, ευχαριστώντας τον παράλληλα για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα του Λεκανοπεδίου. Μια ομάδα, που από την ημέρα που ανέλαβε την εγκύμνασή της, κυριολεκτικά πετάει!

Νέος γυμναστής ανέλαβε ο Ξεονοφών Χαραλαμπής, που στο παρελθόν έχει βρεθεί στο πλευρό του Γιάννη Μανούσου στη Γ' Εθνική στον πάγκο του Αιολικού, αλλά και των Αιγέα Πλωμαρίου και Διαγόρα Αγ. Παρασκευής στο Περιφερειακό. Μάλιστα, η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του, αφού νωρίτερα ενημερώθηκε επακριβώς για το σημείο που βρίσκεται η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές της από τον Ματζουράνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey