Νεός Πρόεδρος ο Μιχαλάκης!

01/12/2010 - 10:32

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛΚ αποφασίστηκε η αλλαγή στον προεδρικό θώκο της ομάδας, μετά την παραίτηση του Ταξιάρχη Βέρρου.

Όπως αναμενόταν, ενισχυμένες αρμοδιότητες αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Α' Αντιπρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος πλέον θα εκτελεί χρέη Προέδρου, έχοντας στενή συνεργασία με τον επίσης αναβαθμισμένο Κώστα Παπαδόπουλο, που γίνεται  ο μοναδικός Αντιπρόεδρος, αλλά και τον Αντώνη Γώγο που συνεχίζει σταθερά να κατέχει το πόστο του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Όλο το υπόλοιπο ΔΣ παραμένει ως έχει, με ταμία τον Κώστα Βαφειαδάκη και μέλη τους Σαράντο Τσακιρέλλη, Αναστασία Σταυρίδη, Παναγιώτη Σελάχα, Χρήστο Βαμβουκλή, Γιάννη Πετριτσικλή και Ταξιάρχη Βέρρο.

Η πρώτη απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου αφορά την τιμή του εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛΚ, που μειώνεται από τα 15€ στα 10€, σε μια κίνηση προς την προοπτική προσέλευσης περισσότερων φιλάθλων στο γήπεδο. Παράλληλα, οι διοικούντες αποφάσισαν και την πραγματοποίηση μιας εορταστικής εκδήλωσης ανήμερα τα Χριστούγεννα, στο ξενοδοχείο "Πασιφάη". Στις σκέψεις της διοίκησης είναι και το κάλεσμα της νεολαίας για ένα πιο δυναμικό παρόν στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" και για το λόγο αυτό, ενδεχομένως κι από το επόμενο εντός έδρας ματς, θα μοιραστούν προσκλήσεις στους μαθητές και της μαθήτριες της περιοχής.

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛΚ εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον αποχωρήσαντα Πρόεδρο Ταξιάρχη Βέρρο για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα, που είχε ως αποκορύφωμα την άνοδό της από την Δ’ Εθνική κατηγορία στην επαγγελματική κατηγορία της Γ’ Εθνικής, ενώ εύχεται στο νέο Πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα, ευχαριστεί το γυμναστή της ομάδος Νίκο Ματζουράνη για τη μεγάλη και ουσιαστική προσφορά του στην πρόοδο της ομάδος και του εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey