Πρόσθεσε δυο 20άρηδες με μεταγραφή!

01/07/2015 - 14:32

Στην προσθήκη δύο νεαρών ποδοσφαιριστών, με επαγγελματικό συμβόλαιο, προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοινώνοντας την απόκτησή τους και επισήμως. Πρόκειται για τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου, που προέρχεται από τον Εθνικό Σερρών και τον Δημήτρη Ουνγιαλίδη, που αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο. Και οι δύο παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.

Ο Χατζηδημητρίου είναι αριστεροπόδαρος μέσος, που έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ντίνου Κούη και ακολούθως μετακόμισε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, με την οποία έπαιξε στην Κ20. Τη σεζόν 2013-14 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εθνικών Σερρών, συμμετέχοντας τα δύο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα φέτος, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του τελικού της Football League Νέων, όπου με δύο δικά του τέρματα ο Εθνικός Σερρών επικράτησε της ΑΕΚ με 4-2.

Ο Ουνγιαλίδης είναι επίσης αριστεροπόδαρος, όμως αγωνίζεται στη θέση του ακραίου αμυντικού. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο Μακεδονικό, ενώ συμμετείχε στο Περιφερειακό και με το Βατερό Κοζάνης. Μεταγράφηκε στη Βέροια, όπου συμμετείχε στην Κ20 του συλλόγου. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, παίρνοντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football League.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός, πως η ΠΑΕ ΑΕΛΚ προτίμησε να ενισχύσει το ρόστερ της με νεαρούς παίκτες, κάνοντας μεταγραφές από άλλες ομάδες, τη στιγμή που διαθέτει αρκετούς ταλαντούχους παίκτες στην ομάδα της Κ20, που όχι μόνο δικαιούνται να πάρουν μια ευκαιρία, αλλά την αξίζουν κιόλας...

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey