Νίκη στο "καυτό Κεντέρης" θέλει η ΑΕΛΚ

02/12/2010 - 16:21 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2010 - 13:42

Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΛΚ, κόντρα στην Κοζάνη την Κυριακή, επιστρέφοντας θριαμβεύτρια σπίτι της, από τα Γιαννιτσά. Στην ομάδα όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι στο «Κ. Κεντέρης», όπου στόχος είναι μόνο η νίκη, για να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή. Στη διοίκηση, απευθύνεται κάλεσμα προς τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να το κάνει πιο «έδρα» από ποτέ!

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από τη στιγμή που είμαστε πρώτοι μετά από 11 αγωνιστικές, οι περισσότερες ομάδες που θα έρχονται εδώ στην έδρα μας, θα κλείνονται πίσω, δυσκολεύοντας το έργο μας. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και συγκέντρωση για να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε στο sportlesvos.GR ο Μιχάλης Κασάπης, αποτυπώνοντας πλήρως τις συνθήκες του αγώνα που έρχονται.

Ο Βοιωτός τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αποστολίδη, που θα εκτίσει την ποινή του την Κυριακή και προβληματίζεται μόνο από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. «Είναι μειονέκτημα για εμάς, να παίζουμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Έχουμε αποδείξει πως σε καλά γήπεδα, παίζουμε και καλύτερα και παίρνουμε πιο εύκολα αποτελέσματα», παραδέχτηκε αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειξε πως δεν πιστεύει πως ακόμα κι έτσι, η ομάδα του μπορεί να πάει τους βαθμούς της νίκης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής και διαιτητής θα είναι ο Γαλάτσος από τη Μακεδονία, με βοηθούς τους Ιωακειμίδη και Λεζάη. Το sportlesvos.GR θα είναι εκεί φυσικά για να σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και όλο το ρεπορτάζ από το παιχνίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey