"Πόρτα" σε Βλάχο στους Λάμπου Μύλους!

02/07/2015 - 11:41

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΑΕΛΚ με τον Βαγγέλη Βλάχο, που βρίσκεται στη Λέσβο, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λεκανοπεδίου παραμένει σε ισχύ.

Ο Ευβοιώτης τεχνικός ήρθε στο νησί μας σύμφωνα με τον προγραμματισμό της προετοιμασίας της φετινής περιόδου, αφού από την Κυριακή ξεκίνησαν οι αιματολογικές εξετάσεις και από τη Δευτέρα οι εργομετρικές. Ο 54χρονος τεχνικός, τιμώντας ως όφειλε το συμβόλαιό του, θέλησε να παραβρεθεί κοντά στην ομάδα και κατά την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, χθες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛΚ στους Λάμπου Μύλους.

Όμως οι παράγοντες των Καλλονιατών, που έχουν λάβει την απόφαση να πορευτούν με τεχνικό δίδυμο τους Θαλή Θεοδωρίδη, ως πρώτο, και Δημήτρη Γαβαλά, ως βοηθό, δεν επέτρεψαν την είσοδο στον Βαγγέλη Βλάχο, με αποτέλεσμα να γραφτεί ένα ακόμα θερμό επεισόδιο στο σίριαλ της λύσης της συνεργασίας τους.

Η χρυσή τομή για την αποζημίωση του Βλάχου δεν έχει βρεθεί. Και από τη στιγμή που οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγούνται στα άκρα, γίνεται πλέον σαφές πως η υπόθεση θα καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες. Και εκεί, σύμφωνα με το εργατικό δίκαιο, πολύ δύσκολα ο Βλάχος δε θα εισπράξει όλο το ποσό που προβλεπόταν βάσει συμβοαλίου για τη φετινή χρονιά, από τη συνεργασία του με την ομάδα της Καλλονής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey