Βλάχος: "Με ξεφτιλίζουν..."

02/07/2015 - 12:48 Τελευταία τροποποίηση στις 02/07/2015 - 17:29

Για την περιπέτειά του στη Μυτιλήνη μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 103.3FM ο Βαγγέλης Βλάχος που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη. Εμφανώς αγανακτισμένος ο Ευβοιώτης τεχνικός δε δίστασε να μιλήσει με ονόματα για την "κόντρα" που έχει ξεσπάσει γύρω από το συμβόλαιο που υπάρχει σε ισχύ με τους Καλλονιάτες.

Αναλυτικά δήλωσε: "Έχω ένα συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2016. Το συμβόλαιο είναι εν ισχύ, αφού δεν έχει λυθεί.  Αφού δεν το έχουν λύσει, όφειλα σαν επαγγελματίας προπονητής, έπρεπε να βρισκόμουν στην πρώτη επίσημη. Στις 28 του μήνα που οι παίκτες ήταν για αιματολογικές, ήμουν στο νησί και έπρεπε βάσει του νόμου να βρίσκομαι κοντά. Χθες ήταν η πρώτη επίσημη συγκέντρωση. Δεν μου επετράπη η είσοδος. Δύο τρία άτομα δεν με άφηναν να περάσω. Ο ένας είναι αδερφός του Προκόπη Καρτάλη. Ήρθε και ο Υάκινθος, ο γιος του κ. Μιχαλάκη, συνολικά βρέθηκαν 6-7 άνθρωποι. Ως όφειλα, επειδή έπρεπε να δώσω το παρόν κάλεσα την αστυνομία, γιατί έπρεπε να κάνω το νόμιμο. Διεκδικώ χρήματα και έχω αντίγραφο της καταγγελίας. Είμαι επαγγελματίας, δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν. Έχω γράψει μία ιστορία, έστω και μικρή. Ας δώσουμε μία λύση. Μην με ξεφτιλίζουν όμως. Δεν έφυγα μόνος μου. Τέσσερις μέρες πριν φύγουμε για διακοπές μου είπαν ότι δεν θα συνεχίσουμε. Τους είπα ευχαριστώ πολύ, αλλά υπάρχει ένα συμβόλαιο εν ισχύ και πρέπει να το διευθετήσουμε. Δεν είμαι και ο Μουρίνιο να φύγω έτσι και να βρω εκατό προτάσεις. Είμαι μόνος μου στο νησί. Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά, κάνω ό,τι είναι βάσει συμβολαίου και όσα μου έχει πει η ομοσπονδία προπονητών".

Για το πως έφτασαν σε αυτό το σημείο: "Μετά το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο μας έκανε το τραπέζι ο κ. Μιχαλάκης. Δύο εβδομάδες κάναμε προπονήσεις, ετοίμασα τον ετήσιο προγραμματισμό, τον μοίρασα σε διοίκηση και παίκτες, σε ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά. Τη Δευτέρα στις 18 Μαΐου, ο κ. Καρτάλης με φώναξε στο γραφείο και μου είπε ότι πρέπει να αποχωρήσω για οικονομικούς λόγους και μόνο. Του είπα ότι έπρεπε να μου κάνετε μία κουβέντα. Από τότε μέχρι σήμερα "διαπραγματεύομαι" για το πως θα λυθεί η σύμβαση. Δεν μου αρέσει να είμαι εδώ και να με βλέπουν οι παίκτες. Πρέπει να το κάνω όμως. Δεν μου έχει ξανατύχει. Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Γι' αυτό βρίσκομαι στο νησί. Κανέναν μας δεν συμφέρει αυτό. Μπορεί να είχα βρει ομάδα ή να κάνω και ένα χρόνο να βρω. Θα μπορούσαν να μου το είχαν πει από το Πάσχα και να είχαμε βρει μία λύση. Σας ξαναλέω, δεν είμαι ο Μουρίνιο. Είμαι ένας άνθρωπος που εργάζεται και περιμένω να αποζημιωθώ".

Ακούστε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου στον Sport24 Radio 103.3FM

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου στην εκπομπή "Το 10 το κακό" #paizeidynata

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου στην εκπομπή "Το 10 το κακό" #paizeidynata

Posted by SPORT 24 Radio on Thursday, 2 July 2015

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey