Έρχεται να συζητήσει ο Λεοζίνιο

16/07/2015 - 11:36 Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2015 - 12:24

Το "SL" σας είχε ενημερώσει από τις 25/6 για την ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Λεοζίνιο και πλέον όλα δείχνουν πως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί μαζί με την οικογένειά του διακοπές στην πατρίδα του, ωστόσο αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας την ερχόμενη Τετάρτη (22/7), ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΛΚ το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Το μεγάλο "αγκάθι" παραμένουν τα οφειλόμενα της περσινής σεζόν, με τον Λεοζίνιο να περιμένει πως πρώτα θα τακτοποιηθούν αυτές οι εκκρεμότητες και ακολούθως θα μπει σε συζητήσεις για τους όρους του νέου του συμβολαίου. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στη Λέσβο, εξάλλου βρίσκεται στο νησί μας από το 2011 και τόσο η σύζυγός όσο και τα παιδιά του έχουν εγκλιματιστεί πλήρως.

Οι τελευταίες εξελίξεις είναι ενθαρρυντικές, χωρίς να σημαίνουν βέβαια ότι ο "Λεό" έρχεται για να υπογράψει με κλειστά μάτια. Από την άλλη πλευρά, οι Καλλονιάτες μπορεί να μπήκαν στη διαδικασία αναζήτησης ενός "10αριού" καταθέτοντας πρόταση στον επίσης Βραζιλιάνο Ρομέου του Πανθρακικού, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική κι έτσι η επαναπροσέγγιση με τον Λεοζίνιο αποτέλεσε μονόδρομο. Για τον Θαλή Θεοδωρίδη, η ανανέωση της συνεργασίας με τον Λεοζίνιο θα ήταν μια ιδανική λύση, αφού είναι εμφανές πως ο νεαρός τεχνικός βλέπει πως οι μεγάλες μέχρι σήμερα αλλαγές στη δομή του ρόστερ επηρεάζουν την ομοιογένεια του συνόλου. Για το λόγο αυτό άλλωστε στην ομάδα της Καλλονής εξετάζουν ξανά την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου για τη γραμμή κρούσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey