Αυτοί πάνε στη βόρεια Ιταλία

17/07/2015 - 14:06 Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2015 - 14:19

Ανακοινλωθηκε η αποστολή της Καλλονής, που θα ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛΚ, μαζί με παίκτες από την Κ20, που θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα έως ώτου ολοκληρωθούν οι τελευταίες κινήσεις των Καλλονιατών στο μεταγραφικό παζάρι.

Συνολικά, 25 παίκτες αναχωρούν σήμερα για την Αθήνα, εκεί όπου αύριο το βράδυ (20:00), η ΑΕΛΚ κοντράρεται στην έδρα του Ατρομήτου, στο πρώτο φιλικό τεστ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακολούθως, το πρωί της Κυριακής θα ταξιδέψουν αεροπορικώς για την Ιταλία, όπου θα μείνουν  ως το τέλος του μήνα, δίνοντας φιλικά με Σαμπντόρια, Βιτσέντζα και Παλέρμο. Πρόκειται για τους εξής: Xογκ, Δαύκος, Μαλλής, Αντέτζο, Ούκα, Κρολ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιώργου, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κλαντρούμπσκι,  Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Ουνγιαλίδης, Κειτά, Καλτσάς, Μανούσος, Ξύδας, Μπουρούς, Μάρκοβιτς, Τζελίδης (Κ20), Γκαμάγκας (Κ20), Τριανταφύλλου (Κ20), Λαμπράκης (Κ20).

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του έτερου τερματοφύλακα Μπράνιμιρ Άλεξιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Θαλή Θεοδωρίδη και ως εκ τούτου δεν ταξιδεύει στην Ιταλία. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ περιμένουν την ερχόμενη Τετάρτη την άφιξη του Λεοζίνιο στην Ελλάδα, έχοντας καθορίσει συνάντηση μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ακραίοι μέσοι και ένας επιθετικός, σύμφωνα με το σχεδιασμό, μεταξύ των οποίων εξετάζονται έντονα οι περιπτώσεις των Χαβίτο και Πετρόπουλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey