Φιλική ήττα από Ατρόμητο

19/07/2015 - 10:46 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2015 - 14:02

Με εμφανή τα σημάδια μιας νέας και ασύνδετης ομάδας, η ΑΕΛΚ γνώρισε φιλική ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με σκορ 3-1, πριν την αναχώρησή της για την Ιταλία.

Ατρόμητος και ΑΕΛΚ δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο πρώτο αγωνιστικό τεστ και για τις δύο ομάδες εν όψει της νέας σεζόν, με τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να επικρατούν με σκορ 3-1. Ο Θαλής Θεοδωρίδης παρέταξε την ομάδα της Καλλονής με τον Χογκ κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαμπούρη (δεξιά) και Κρολ (αριστερά) ακραίους μπακ, Βαλιό και Αναστασιάδη κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, Κεϊτά, Καλτσά και Γιουκαρή στη μεσαία γραμμή, Κλαντρούμπσκι (δεξιά) και Μανούσο (αριστερά) επιθετικούς χαφ και τον Μάρκοβιτς στην κορυφή.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον νεοαποκτηθέντα Ουσέρο να στέλνει την μπάλα με κοντινό σουτ, μετά από λάθος του Χογκ, στα δίχτυα των Καλλονιατών (19'). Λίγο αργότερα, ο Ναπολεόνι έγραψε το 2-0 με κεφαλιά (25'), μετά από σέντρα του Μαρσελίνιο, έχοντας προηγηθεί λανθασμένη μεταβίβαση του Γιουκαρή στο χώρο του κέντρου. Η ΑΕΛΚ απείλησε με τον Κλαντρούμπσκι (29'), αλλά ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε την εξ' επαφής κεφαλιά του Τσέχου. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μανούσος με υπέροχο πλασέ μείωσε σε 2-1 (53') από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, όμως ο Ατρόμητος βρήκε και τρίτο γκολ με τον Μπαστακό (73'), γράφοντας το τελικό 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, Γρηγορίου και Θεοδωρίδης πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, με τον νέο τεχνικό της ΑΕΛΚ να δίνει χρόνο συμμετοχής στους Αντέτζο, Ούκα, Γιώργου, Ξύδα, Δαύκο, Χατζηδημητρίου, Μπουρού, Ουνγιαλίδη, Λαμπράκη και Τριανταφύλλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μ. Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ (63' Μπάρκας), Κιβρακίδης (63' Νάτσος), Φυτανίδης (63' Θεολόγου), Λαζαρίδης (46' Εμπόου), Κούρος (63΄Κατράνης), Γοδόι (46' Μπάλλας), Ουσέρο (63' Ενγκουέμ), Γκαρσία (63' Μπαστακός), Μαρσελίνιο (63' Μπρίτο), Ούμπιντες (63' Λημνιός), Ναπολεόνι (63' Ρεγκάκος)

ΑΕΛΚ (Θ. Θεοδωρίδης): Χογκ (73' Δαύκος), Τσαμπούρης (80' Χατζηδημητρίου), Βαλιός (55' Αντέτζο), Αναστασιάδης (66' Ούκα), Γιουκαρής (89' Λαμπράκης), Κεϊτά (72' Ξυδάς), Κρολ (90'+2' Τριανταφύλλου), Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι (68' Γιώργου), Μανούσος (82' Ουνγιαλίδης), Μάρκοβιτς (81' Μπουρούς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey