Παίρνει Γεωργίου μεσοεπιθετικά!

19/07/2015 - 14:03 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2015 - 16:57

Ο χθεσινός φιλικός αγώνας με τον Ατρόμητο δεν ήταν απλά ένα πρώτο "ξεμούδιασμα" για τους παίκτες του Θαλή Θεοδωρίδη, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες προετοιμασίας, αλλά και μια καλή ευκαιρία για να τα πουν από κοντά οι διοικούντες των ομάδων. Και μάλιστα, όπως φημολογούνταν εδώ και αρκετές μέρες, προέκυψε όπως όλα δείχνουν και μια μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Φώτη Γεωργίου, που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Ατρόμητο, όμως ειδοποιήθηκε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας πως δε βρίσκεται στα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου. Η ΑΕΛΚ, αναζητώντας ποιοτικές λύσεις μεσοεπιθετικά, προσέγγισε τον 30χρονο αριστεροπόδαρο χαφ και αν δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα της Λέσβου, ταξιδεύοντας για τη βόρεια Ιταλία, ώστε να εσνωματωθεί με την υπόλοιπα αποστολή. 

Η περσινή χρονιά δεν ήταν ικανοποιητική για τον Γεωργίου, που αγωνίστηκε μόλιες σε 11 ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, σχεδόν όλα ως αλλαγή, ενώ μέτρησε και τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο. Τα πρηγούμενα χρόνια ωστόσο ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είχε γεμάτες χρονιές με τον ΠΑΣ Γιάννινα (58 ματς, 5 γκολ), έχοντας περάσει στο παρελθόν και από Διαγόρα, Ιωνικό, Λαμία, Καλλιθέα και Μαρκό, αγωνιζόμενος συνολικά σε 279 παιχνίδια εθνικών κατηγοριών, σκοράροντας 29 γκολ.

Ο Γεωργίου μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο ρόστερ της ΑΕΛΚ, που έχει σημαντικές ελλείψεις από τη μέση και μπροστά, ενώ παράλληλα λογίζεται και ως ένα σημαντικό αντίβαρο (αφού μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό) στη διαπραγμάτευση που θα ξεκινήσει με τον Λεοζίνιο, την ερχόμενη Τετάρτη, όταν ο Βραζιλιάνος θα έρθει στην Ελλάδα για να βάλει ένα τέλος στο σίριαλ της παραμονής του ή όχι στην ομάδα της Καλλονής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey