Τι απέγινε ο Ζόρντι Ρόχας;

19/07/2015 - 14:27 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2015 - 15:12

Στις 30 Ιανουαρίου το 2015, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωνε με καμάρι την απόκτηση του Ζόρντι Ρόχας, κλέβοντας ουσιαστικά μέσα από τα χέρια του Αιολικού τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε εισπράξει προκαταβολή, κάνοντας μάλιστα και προπονήσεις επί σχεδόν δύο εβδομάδες με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Σχεδόν επτά μήνες μετά, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παραμένει... άφαντος παρά το γεγονός πως η καλλονιάτικη ΠΑΕ είχε ανακοινώσει συμφωνία 1,5 έτους μαζί του, ως το Ιούνιο του 2016. Ο Ρόχας πρόλαβε να δείξει το ταλέντο τους μόλις για 73 αγωνιστικά λεπτά, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛΚ στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), στον "Ταρλά". Έκτοτε, λάμβανε μέρος μόνο στις προπονήσεις, ενώ δεν επέστρεψε ποτέ από την Ισπανία μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πιθανότατα, ο παίκτης έχει ειδοποιηθεί από τη διοίκηση των Καλλονιατών πως δεν υπολογίζεται, λύνοντας το συμβόλαιο μαζί του, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αποδέσμευσής του από την ΠΑΕ, κάτι που δεν προκαλεί πάντως και ιδιαίτερη έκπληξη, αφού από πλευράς ΑΕΛΚ δεν έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι σήμερα τα αντίστοιχα οριστικά "διαζύγια" με τους περισσότερους από τους παίκτες που δεν συνεχίζουν στην ομάδα και φέτος (Κριπιντήρης, Αγρίτης, Ναβάρο, Μίνγκας, Μαρσέλο), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (Χουάνμα, Στεφάνοβιτς, Αράς, Γιορέντε, Πετρόπουλος), για τους οποίους γράφτηκε και τυπικά από τη διοίκηση ο επίλογος της συνεργασίας τους με την ΑΕΛΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey