Πάτησε Ιταλία!

19/07/2015 - 18:19

Στο Cogolo di Pejo του Τρεντίνο, στη βόρεια Ιταλία, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η ΑΕΛΚ για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Καλλονής αφίχθησαν νωρίς το μεσημέρι στο Μιλάνο και ακολούθως μετέβησαν οδικώς προς το ξενοδοχείο Alpin Wellness Kristiania, όπου θα καταλύσουν για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ πριν λίγη ώρα ολοκλήρωσαν την πρώτη τους προπόνηση επί ιταλικού εδάφους.

Η ΑΕΛΚ θα παραμείνει στην Ιταλία έως τις 31 Ιουλίου και στο διάστημα αυτό θα δώσει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Serie A, κόντρα σε Σαμπντόρια (23/7), Παλέρμο (26/7) και Βιτσέντζα (30/7), ενώ ενδιάμεσα θα τεθεί αντιμέτωπη και με ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής στα καθιερωμένα "ξεμουδιάσματα", αντί προπονητικού διτέρματος.

Στην αποστολή βρίσκονται 25 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Xογκ, Δαύκος, Μαλλής, Αντέτζο, Ούκα, Κρολ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιώργου, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κλαντρούμπσκι, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Ουνγιαλίδης, Κειτά, Καλτσάς, Μανούσος, Ξύδας, Μπουρούς, Μάρκοβιτς, Τζελίδης (Κ20), Γκαμάγκας (Κ20), Τριανταφύλλου (Κ20) και Λαμπράκης (Κ20).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey