Έρχεται ο Ελλακόπουλος από Αργεντινή!

20/07/2015 - 12:07

Σε μια ακόμα προσθήκη αναμένεται να προχωρήσει η ΑΕΛΚ, που βρίσκεται από χθες στην Ιταλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι Καλλονιάτες συμφώνησαν προφορικά με τον ελληνικής καταγωγής Εμιλιάνο Ελλακόπουλο, που αγωνιζόταν στην Αργεντινή από το 2010. Πρόκειται για 23χρονο αριστεροπόδαρο μέσο, που ανήκε στην Τίγκρες, με την οποία αγωνίστηκε σε Clausura και Apertura συνολικά 17 φορές, σκοράροντας 1 γκολ την τελευταία τετραετία. Φέτος, η Τίγκρες τον παραχώρησε δανεικό στην Ουνιόν Σάντα Φε, με την οποία συμμετείχε σε 4 αγώνες πρωταθλήματος, σκοράροντας 1 γκολ στην ήττα από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα (5-2), αλλά και στο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο την ίδια ομάδα, σε ένα ματς από το οποίο αποβλήθηκε.

Ο Ελλακόπουλος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Αργεντίνους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έρχεται στην Ελλάδα αύριο Τρίτη (21/7), ώστε να έχει τις τελικές του επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΛΚ και ακολούθως να μεταβεί στο Τρεντίνο της βόρειας Ιταλίας για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Θαλή Θεοδωρίδη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει Έλληνα πατέρα και μητέρα από την Αργεντινή, όπου και γεννήθηκε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey