Χάνει τη μάχη για Χαβίτο

21/07/2015 - 19:33

Στην Καλλονή είχαν μπει πολύ ζεστά στη μάχη για την απόκτηση του Χαβίτο, ώστε να καλύψουν το κενό στη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής, όμως ο 31χρονος Ισπανός χαφ φέρεται τις τελευταίες ώρες να απέρριψε την πρόταση της ΑΕΛΚ, αποδεχόμενος εκείνη του Πανθρακικού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των μικρών τμημάτων της Μπαρτσελόνα, που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, πέρασε ένα εξάμηνο από την Τουρκία και την Όρντουσπορ, πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό και επιστρέψει στην πατρίδα του για να φορέσει τις φανέλες των Χέρκουλες και Αλκορκόν, πραγματοποίησε πέρυσι ικανοποιητικές εμφανίσεις με την Κέρκυρα (35 ματς, 6 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο), όμως δεν θα παραμείνει νησιώτης.

Ο Πανθρακικός είχε εξαρχής ένα μικρό προβάδισμα για την απόκτησή του, λόγω του ότι στο τιμόνι του πάγκου του βρίσκεται ο συμπατριώτης του Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος τον είχε σε στενό... μαρκάρισμα όλο αυτό το διάστημα. Η ΑΕΛΚ μπήκε σφήνα στη μεταγραφή του, καταθέτοντας μια πρόταση που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να δελεάσει τον Ισπανό χαφ, όμως τελικά επέλεξε να ζήσει στην Κομοτηνή. Εκεί θα βρεθεί το προσεχές Σάββατο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Γεγονός που αναγκάζει τους Καλλονιάτες να στραφούν σε άλλους υποψήφιους στόχους για τη δεξιά πτέρυγα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey