Ήττα από την ανώτερη Παλέρμο

26/07/2015 - 20:36 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2015 - 12:24

Η ΑΕΛΚ έδωσε πριν από λίγη ώρα το δεύτερο δυνατό φιλικό της παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους, γνωρίζοντας την ήττα από την ανώτερη Παλέρμο με σκορ 2-0. Οι Καλλοιάτες είχαν ηττηθεί και από τη Σαμπτνόρια (3-0) λίγες μέρες νωρίτερα, έχοντας καταφέρει να "σπάσουν" το ρόδι μονάχα απέναντι στην ερασιτεχνική Βαλπέγιο (6-0).

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛΚ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο η Παλέρμο αποδείχθηκε πιο δυνατή, φτάνοντας στη νίκη με δύο γκολ των Αντρέα Μπελότι (72') και Ρόμπιν Κουάισον (90').

Ο Θαλής Θεοδωρίδης παρέταξε την ομάδα του με τον Δαύκο κάτω από τα δοκάρι, του Κρολ και Τσαμπούρη ακραίους μπακ, Ούκα και Αναστασιάδη κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Κειτά, Καλτσά και Κλαντρούμπσκι μπροστά τους στον άξονα, τον Γεωργίου αριστερά, τον Μανούσο δεξιά και τον Μάρκοβιτς σέντερ φορ.

Η ΑΕΛΚ στάθηκε καλά απέναντι στην ομάδα της Σικελίας, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός και η ομοιογένεια χάλασε από τις συνεχείς αλλαγές. Ο προπονητής των Καλλονιατών έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες του, ενώ ντεμπούτο πραγματοποίησε και ο νεοαποκτηθείς Εμιλιάνο Ελλακόπουλος.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Βιτιέλο, Ρισπόλι, Αντέλκοβιτς, Λάζααρ, Μπελότι, Τσότσεφ, Βάσκες, Στρούνα, Ριγκόνι, Γιάγιαλο

AEΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Δαύκος (70' Χογκ), Τσαμπούρης (80' Γιώργου), Κρολ (85' Ουνγιαλίδης), Ούκα (55' Αντέτζο), Αναστασιάδης (76' Βαλιός), Κειτά (77' Χατζηδημητρίου), Καλτσάς (87' Λαμπράκης), Κλαντρούμπσκι (81' Ξύδας), Γεωργίου (55' Γιουκαρής), Μανούσος (64' Ελλακόπουλος), Μάρκοβιτς (81' Μπουρούς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey