Γλυκοκοιτάζει Κουτσιανικούλη!

28/07/2015 - 11:37 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2015 - 15:37

Σε συζητήσεις με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη βρίσκεται η ΑΕΛΚ, προσπαθώντας να ξεπεράσει τις αντικειμενικές δυσκολίες και να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

Οι Καλλονιάτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον 26χρονο μεσοεπιθετικός, που σε πρώτη φάση δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο νησί, όμως παρατηρείται διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δυο πλευρές. 

Ο Κουτσανικούλης, που αγωνίστηκε από το 2012 ως και πέρυσι στον ΟΦΗ μετρώντας 61 συμμετοχές και 7 γκολ, έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ μετά τον υποβιβασμό των Κρητικών, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η ομάδα της Καλλονής παλεύει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες ο παίκτης να μεταβεί στη βόρεια Ιταλία και να τεθεί στη διάθεση του Θαλή Θεοδωρίδη.

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Λεοζίνιο, ο "Κούτσια" αποτελεί ιδανικό αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου, όμως εκτός από τον οικονομικό παράγοντα η ΑΕΛΚ πρέπει να κάμψει και τις ανασφάλειες του ποδοσφαιριστή, που από τη μεριά του ψάχνει μια ευκαιρία να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey