Άρεσε, παρά τη δυστοκία

31/07/2015 - 09:45 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2015 - 21:57

Μια ακόμα ήττα γνώρισε η ΑΕΛΚ επί ιταλικού εδάφους στο τελευταίο της φιλικό πριν την επιστροφή στην Ελλάδα, αυτή τη φορά από τη Βιτσέντζα. Παρά το εις βάρος της 1-0 πάντως, η ομάδα της Καλλονής εμφανίστηκε ανταγωνιστική και είχε συνολικά καλή παρουσία κόντρα σε ένα σύλλογο που πάλεψε φέτος για την άνοδο στη Serie A, χάνοντας τελικά ένα από τα προνομιούχα εισιτήρια στα play offs.

Mάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Θαλής Θεοδωρίδης έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Ελληνοαργεντινό Εμιλιάνο Ελλακόπουλο. Ο νεοαποκτηθείς επιτελικός μέσος φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα και ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του ματς, χάνοντας μάλιστα μια εξαιρετική ευκαιρία να ισοφαρίσει στην επανάληψη.

H AEΛΚ ξεκίνησε με τον Χογκ κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαμπούρη και Κρολ ακραίους μπακ, Αντέτζο και Ούκα κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, Καλτσά, Κλαντρούμπσκι και Γιουκαρή στον άξονα και επιθετική τριάδα τους Γεωργίου, Μπουρού και Ελλακόπουλο. Στο Β' Ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μανούσος, Μάρκοβιτς, Βαλιός, Κεϊτά, Ουνγιαλίδης, Δαύκος.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ: Μαρκόνε, Σαμπιρίζι, Ντ' Ελία, Πατσιέντσα, Μπριγκέντι, Μπαντοβάνι, Βίτα, Γκαλιαρντίνι, Πετινάρι, Τσινένι, Γκάτο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey