Σε ρυθμούς... Βίτορ Σάμπα!

04/08/2015 - 15:50 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2015 - 21:11

Η ΑΕΛΚ αναζητούσε μεσοεπιθετικό εδώ και αρκετές ημέρες, μετά το ναυαγιο των διαπραγματεύσεων με τον Λεοζίνιο και έπειτα από εξονυχιστικό και σχολαστικό ψάξιμο στην αγορά, βρήκε τον εκλεκτό της στο πρόσωπο του Βίτρο Ροντρίγκεζ Σάμπα.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος είναι γεννημένος στο Ρίο, ωστόσο κατέχει κοινοτικό διαβατήριο και δε λογίζεται ως ξένος. Χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι και στην πατρίδα του αγωνίστηκε στη Φλαμένγκο. Στην Ευρώπη ήρθε για λογαριασμό της ιταλικής Μπρέσια, παίζοντας στη Serie B για δύο σεζόν (35 ματς, 3 γκολ). Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στους Γουντερερς του Σίδνεϊ, με τους οποίους συμμετείχε και στο ασιατικό Champions League, το οποίο και κατέκτησε στον τελικό του 2014 επικρατώντας της Αλ Χιλάλ με 1-0.

Το τελευταίο εξάμηνο επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Κροτόνε, ξανά στη Serie B. Με την Καλλονή τα έχει βρει σε όλα και αναμένεται άμεσα στη Λέσβο.

UPDATE: Αργά το απόγευμα, η διοίκηση των Καλλονιατών ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή: "H ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα (Vítor Rodrigues Saba) για τον επόμενο χρόνο."

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey