Καραδοκεί για Καϊκούτ!

11/08/2015 - 16:22 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2015 - 17:04

Η ΑΕΛΚ συνεχίζει τις καθημερινές της προπονήσεις, με τον Θαλή Θεοδωρίδη και τους συνεργάτες του να ρίχνουν κλεφτές ματιές και στη συμπλήρωση των τελευταίων κομματιών του φετινού παζλ, στο ρόστερ της ομάδας.

Ο νέος προπονητής των Καλλονιατών επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, περιφερειακού αυτή τη φορά, αφού τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμοι μόνο οι Μάρκοβιτς και Μανούσος, με τους "μικρούς" που προβιβάστηκαν από την Κ20 να πλαισιώνουν τις θέσεις στη γραμμή κρούσης.

Στο στόχαστρο της ΑΕΛΚ βρίσκεται ο Σάσα Καϊκούτ, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, έχοντας αξιοπρεπή παρουσία στη Super League, παίζοντας σε 27 ματς των "Φαιάκων", σκοράροντας 5 γκολ. Στο παρελθόν, ο 31χρονος Βόσνιος έχει αγωνιστεί τρεις ακόμα φορές στο εξωτερικό, αρχικά στη Σέριφ Τιρασπόλ της Μολδαβίας (2007-08, 23 ματς - 5 γκολ), εν συνεχεία στην Μπακού του Αζερμπαϊτζάν (2011-12, 9 ματς - 1 γκολ) και επίσης στη South China (2013-14, 16 ματς - 9 γκολ). Στην πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, ο Καϊκούτ έχει παίξει στη Μπάνια Λούκα σε τρεις διαφορετικές περιόδους (76 ματς - 23 γκολ), Κάρλοβατς (14 ματς - 5 γκολ), Ζαντάρ (10 ματς - 8 γκολ), Πόμορατς (25 ματς -  5 γκολ) και Ζένιτσα (27 ματς - 15 γκολ), ενώ είναι και διεθνής μία φορά με την Εθνική Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Η περίπτωσή του ωστόσο δεν είναι εύκολη, αφού για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες της Super League, καθιστώντας την απόκτησή του γρίφο για δυνατούς λύτες. Οι διοικούντες την ΑΕΛΚ παρακολουθούν την υπόθεση και καταστρώνουν τις κινήσεις τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal News" πάντως, η αρχική πρόταση των Καλλονιατών δεν ικανοποίησε τον Καϊκούτ, που δεν έκλεισε όμως την πόρτα στην ομάδα της Λέσβου, αναμένοντας από εκείνη να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey