Ξεχωριστό εκδοτήριο για τους φίλους του Ηρακλή!

17/08/2015 - 12:57

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΑΕΛΚ - Ηρακλής, στην σαββατιάτικη πρεμιέρα (22/8) της Super League, μεταξύ των αρμόδιων φορέων της Λέσβου και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας των δύο συλλόγων, καθώς και οι διοικητές της Αστυνομίας, της Ασφάλειας, της Τροχαίας και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) του νησιού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ υπήρξε διάθεση να εξυπηρετηθούν χωρίς προβλήματα οι φίλαθλοι του Ηρακλή, που θα βρεθούν μεμονωμένα στον "Ταρλά". Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών έχει απαγορευτεί, ωστόσο όσοι φίλοι του "Γηραιού" αποφασίσουν να έρθουν στη Λέσβο ή διαμένουν στο νησί, θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους σε ξεχωριστό εκδοτήριο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΛΚ από τη θύρα 5 των φιλοξενουμενων.

Αυτό προέκυψε μετά από αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής, το οποίο έγινε άμεσα αποδεκτό από τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, από τη στιγμή ειδικά που το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου στη Λέσβο δεν είναι ιδιατέρως αυξημένο πέντε μόλις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey