Δεν τα βρήκανε!

20/08/2015 - 16:55 Τελευταία τροποποίηση στις 20/08/2015 - 17:09

Το παραμικρό σημείο επαφής δεν υπάρχει μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛΚ και Δήμου Λέσβου. Αυτό αποδείχθηκε και σήμερα νωρίς το μεσημέρι, στο δικαστικό μέγαρο, όπου εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της διοίκησης των Καλλονιατών εις βάρος της δημοτικής αρχής με αντικείμενο διεκδίκησης τη χρήση του Σταδίου Μυτιλήνης.

Περισσότερες από τρεις ώρες κράτησε η εκδίκαση της υπόθεσης και παρά το ότι αρχικώς διαφάνηκε πως οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά, κάτι τέτοιο δεν προχώρησε. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών δεν μπόρεσαν να βρουν τη χρυσή τομή πριν την έναρξη της εκδίκασης, με αποτέλεσμα να επέλθει ολική ρήξη.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΛΚ υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της παραχωρητήριο του "Ταρλά", υπογεγραμμένο το 2012, για 10ετή χρήση. Ο Δήμος Λέσβου ωστόσο διατείνεται πως η απόφαση αυτή ακυρώθηκε μεταγενέστερα από το νομικό πρόσωπο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με αποτέλεσμα να μην ισχύει πλέον.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως έκτοτε ουσιαστικά δεν υπογράφηκε κανένα επιπρόσθετο συμφωνητικό χρήσης μεταξύ των δύο πλευρών, με την καλλονιάτικη ΠΑΕ να καταθέτει στη Super League το παλιό παραχωρητήριο στη Super League και τον Δήμο Λέσβου να αποδέχεται, καλή τη πίστη, τη χρήση του Σταδίου πέρυσι από την ομάδα της Καλλονής, αναμένοντας από τη διοίκησή της ότι θα καθίσει επιτέλους στο τραπέζι των συζητήσεων για την υπογραφή νέου συμφωνητικού με πιο ευνοϊκούς όρους.

Στη δικαστική αίθουσα τα πνεύματα οξύνθηκαν αρκετές φορές, με τους ανθρώπους της ΑΕΛΚ να ισχυρίζονται ότι ο Δήμος Λέσβου παρανόμισε αλλάζοντας τις κλειδαριές του Σταδίου, ζητώντας να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για τη χρήση του "Ταρλά" στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στη Super League.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί ως αύριο το μεσημέρι, αφού επείγει άλλωστε, λόγω του ορισμού του αγώνα με τον Ηρακλή στο Στάδιο Μυτιλήνης το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 19:15.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey