Για... βόλτα στην Πλατεία!

17/10/2015 - 22:35

Μια ακόμα κακή εμφάνιση για την ΑΕΛΚ στο φετινό πρωτάθλημα, με φυσιολογικό απότοκο την ήττα από τον Πανιώνιο, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με σκορ 2-0!

Οι "κυανέρυθροι" ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πιέζοντας την άμυνα των Καλλονιατών, φτάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις με απειλητικές διαθέσεις στην εστία του Χογξ. Ο Βιγιάλμπα μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, όμως έπειτα από λάθος του Αντέτζο, ο οποίος έδωσε... πασα στον Καραμάνο, ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο πλασέ του Μπακασέτα, μόλις στο 11ο λεπτό.

Με το υπέρ του σκορ ο Πανιώνιος έριξε το ρυθμό, την ώρα που η ομάδα της Καλλονής προσπαθούσε να βρει χώρους και να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Χωρίς πολλές αξιοσημείωτες φάσεις και με κύριο χαρακτηριστικό τα σκληρά μαρκαρίσματα, ο αγώνας συνεχίστηκε ανιαρά για αρκετή ώρα, με τον Πανιώνιο στα τελευταία λεπτά του ρπώτου ημιχρόνου να έχει δυο ακόμα καλές στιγμές, σε σουτ των Βιγιάλμπα και Μπουμάλ.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν αποκρουστικό ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν απόλυτα το ρυθμό. Η ΑΕΛΚ κρατούσε την μπάλα στην κατοχή της αλλά ήταν εντελώς ακίνδυνη και στις αντεπιθέσεις ο "Ιστορικός" πλησίαζε σε ένα δεύτερι γκολ. Που δεν άργησε να έρθει, όταν στο 68' ο Μπουμάλ ύψωσε την μπάλα και ο Μπακασέτας με φοβερό σουτ πέτυχε το 2-0! Μάλιστα, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να δώσει και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, αν λίγο αργότερα ο Ανσαριφάρντ, στο τετ α τετ με τον Χογκ, τέλειωνε σωστά τη φάση αντί να δώσει κακή πάσα στον Μπουμάλ, που σούταρε άουτ. Οι Καλλονιάτες είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Μανούσο.

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ, Καραμάνος (66' Μασούρας), Βιγιάλμπα (58' Ανσαριφάρντ), Μπακασέτας (87' Χαλκιαδάκης)

ΑΕΛ Καλλονής (Θεοδωρίδης): Χογκ, Κρολ, Ανστασιάδης (70' Γιορέντε), Αντέτζο, Ούκα, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς (89' Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου, Ελλακόπουλος (46' Μπαργκάν), Μανούσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey