Πρωτοβρό-Χ-ια!

24/10/2015 - 17:55

Κακοποίηση του ποδοσφαίρου σε ένα από τα χειρότερα -σε ποιότητα- παιχνίδια της φετινής Super League (μέχρι τα επόμενα σε μια κατηγορία που δε φημίζεται για το θέαμά της), στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, από ΑΕΛΚ και Λεβαδειακό, που "κόλλησαν" στη λευκή ισοπαλία στο ματς που άνοιξε χρονικά την αυλαία της 8ης Αγωνιστικής.

Κάτω από πολύ δυνατή βροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ επιδόθηκαν στο σκληρό παιχνίδι. Βέβαια, από τη στιγμή που βρέχει ασταμάτητα επί τρεις μέρες στη Μυτιλήνη, δεν υπήρχε πιθανότητα ο αγωνιστικός χώρος να επιτρέψει καλύτερες συνθήκες διαξαγωγής για τους 22 ποδοσφαιριστές, που βράχηκαν μέχρι το... κόκκαλο!

Στις λιγοστές αξιοσημείωτες φάσεις, ο Μπαργκάν στο 4' σούταρε άουτ, ενώ στο 13' σε σέντρα του Μάντζιου παρενέβη ο Ούκα προ του Ναβάρο, απομακρύνοντας από την περιοχή του Χογκ. Στο 17' ο Σάμπα επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής, που δεν ανησύχησε τον Τσιντώτα. Στο 23', ο Καλτσάς σούταρε πολύ ψηλά άουτ. Οι Βοιωτοί απείλησαν στο 34', σε σουτ του Μαχαίρα που μπλόκαρε ο Μαλτέζος τερματοφύλακας της ΑΕΛΚ, η οποία απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό σε κεφαλιά του Αναστασιάδη, που κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιντώτα.

Στην επανάληψη, ο αγωνιστικός χώρος είχε γίνει πολύ βαρύς, γεγονός που δεν ευνοούσε το στρωτό ποδόσφαιρο. Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν τα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, με τι ρυθμό να πέφτει στο τελευταίο 20λεπτο. Ένα σουτ του Καλτσά ήταν η τελευταία απειλητική προσπάθεια της ΑΕΛΚ, στο 70', με τον Τσιντώτα να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Από την άλλη μεριά, ο Λεβαδειακός είχε μια αδύναμη κεφαλιά του Ρομέου στο 90'.

Παρά τις διαμαρτυρίες σε αρκετές περιπτώσεις από τους ελάχιστους φιλάθλους, που αψήφησαν τη βροχή και βρέθηκαν στον "Ταρλά", ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος δεν είχε κάποια δύσκολη φάση να αντιμετωπίσει. Μοίρασε πολλές κάρτες, απόρροια των σκληρών μαρκαρισμάτων και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να έχει δείξει περισσότερες, δίχως αμφιβολία.

Στα θετικά της αναμέτρησης η εμφάνιση του Βίτορ Σάμπα, που πήρε πρωτοβουλίες και έδειξε για πρώτη φορά ενεργός σε ματς της ΑΕΛΚ από το ξεκίνημα της περιόδου, σε μια εποχή που ο Θαλής Θεοδωρίδης στερείται μεσοεπιθετικών λύσεων. Στα αξιοσημείωτα επίσης η χρησιμοποίηση του Μπουρού, στα τελευταία λεπτά. Όμορφη στιγμή η αλλαγή του Τσίμο Ναβάρο από τον Χρήστο Μίνγκα, δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ΑΕΛΚ πέρυσι και οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους, ανταποδίδοντας προς την εξέδρα που δεν ξέχασε την προσφορά τους στην ομάδα της Καλλονής.

Συνθέσεις

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Μπαργκάν (82' Μπουρούς), Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Ουόν, Μανωλάς, Νικολάου, Γιακουμάκης, Στάθης, Φαβάλι (68' Γιάχιτς), Ναβάρο (91' Μίνγκας), Μαχαίρας (83' Ρομέου), Μάντζιος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey