Η ώρα της μεγάλης δοκιμασίας!

09/12/2010 - 15:17

Στην παγωμένη Επανωμή, η ΑΕΛΚ μπαίνει την Κυριακή στη μεγαλύτερή της ως τώρα δοκιμασία. Παίζοντας για να υπερασπιστεί την πρώτη της θέση στη βαθμολογία, η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη με οδηγό τον επιτυχημένο πρότερο βίο της στα εκτός έδρας παιχνίδια, θέλει να κάνει άλλη μία υπέρβαση και να υπερασπιστεί το αήττητό της σερί, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου.


Χωρίς το Μήτση και τον Πετρουζέλλη αλλά με τους Αποστολίδη που εξέτισε την ποινή του και Γάλα που ξεπέρασε ανώδυνα τον ελαφρύ τραυματισμό του, ο Μιχάλης Κασάπης καταστρώνει τα πλάνα τους, θέλοντας φυσικά να χτυπήσει στην κόντρα τους γηπεδούχους. Το πολύ κρύο (λέγεται πως η θερμοκρασία θα αγγίξει το μηδέν),αλλά και ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Επανωμής είναι δύο επιπλέον εμπόδια που καλείται να υπερπηδήσει η ΑΕΛΚ, για να καταφέρει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη φορμαρισμένη ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Στο λεκανοπέδιο οι άνθρωποι της ομάδας, διατηρούν χαμηλούς τόνους ενόψει του σημαντικού ετούτου παιχνιδιού αλλά αισιοδοξούν για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γκράνας από το σύνδεσμο της Θράκης με βοηθούς τους Χαρίτση και Χασάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey