Πελάτισσα στην Τρίπολη!

28/10/2015 - 21:39

Για ακόμα μία φορά η ΑΕΛΚ υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Αστέρα, σε ματς που διεξάγεται στο "Θ. Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης, με τους Αρκάδες να θριαμβεύουν με 4-0, στο ματς της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη, που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, δίνοντας χρόνο συμμετοχής ακόμη και σε παίκτες που δεν είχαν καν παρουσία, ούτε ως αλλαγή, στα επίσημα φετινά ματς, δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο με την απόδοσή της στο γήπεδο, κάνοντας όλη κι όλη μία τελική προς την αντίπαλη εστία. Από την άλλη μεριά, ο Αστέρας Τρίπολης με τον Φούντα σε ρόλο δημιουργού και τους Σκούρτη, Λανθαρότε, Νίκο ως εκτελεστές, έφτασε σε σε μία άνετη νίκη, κάνοντας... παρέλαση στην Αρκαδία!

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΛΚ να παρατάσσεται με τον Δαύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Σπυρόπουλο, Κρολ, Αντέτζο και Βαλιό στην άμυνα, Χατζηδημητρίου και Κλαντρούμπσκι στα χαφ, Χιντασέλι, Γιουκαρή και Ξύδα προωθημένους και τον Μπουρού στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αστέρας ήταν καταιγιστικός, θυμίζοντας σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα που "έπνιγε" τους αντιπάλους της πέρυσι εντός έδρας. Παίζοντας κυρίως από το δεξί άκρο με τους Νίκο και Λανθαρότε, οι Αρκάδες είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο 20λεπτο (13' Νίκο, 20' Μούκαμ) και ακόμα δύο σημαντικές ευκαιρίες (4' Νίκο, 18' Φουντάς) για γκολ. Η υπεροχή των γηπεδούχνω μετουσιώθηκε στο 21', όταν ο Φούντας βρήκε στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΛΚ τον Λανθαρότε, που ψύχραιμα έκανε το 1-0. Ως το τέλος του ημιχρόνου, ο Αστέρας Τρίπολης συνέχσιε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, φτάνοντας κοντά και σε ένα δεύτερο τέρμα στο 43', σε σουτ του Νίκο.

Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με τους Αρκάδες να πετυχαίνουν το 2-0 μόλις στο 49' χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Σκούρτη, έπειτα από σέντρα του Φούντα. Οι Αρκάδες δε συνέχισαν με πατημένο το γκάζι, όμως η ΑΕΛΚ δεν είχε καμία απάντηση και παρά το ότι οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό, λόγω και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί (ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ), το σκορ πήρε διαστάσεις! Ο Μάσα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, κέρδισε δύο πέναλτι τα οποία μετέτρεψαν σε γκολ οι Σκούρτης (71') και Νίκο (87'), διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Μούκαμ, Τορμένα, Αλόκο, Τσοκάνης (77' Γκρόσιος), Ντουντού, Χαμντανί, Φούντας (58' Μάσα), Νίκο, Λανθαρότε (66' Παντελιάδης), Σκούρτης

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θεοδωρίδης): Δαύκος, Σπυρόπουλος, Κλαντρούμπσκι (74' Κεϊτά), Αντέτζο, Βαλιός, Γιουκαρής (54' Γουερέ), Μπουρούς, Κρολ (46' Ουνγιαλίδης), Χιντασέλι, Ξυδάς, Χατζηδημητρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey