Έξαλλοι με Σπάθα!

01/11/2015 - 00:21

Σε δήλωση του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ο πρόεδρος της Νίκος Μιχαλάκης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Σπάθα στα Χανιά, προκαλώντας εντύπωση με το ασυνήθιστο ξέσπασμά του, από τη στιγμή που σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν έμενε προκλητικά αμέτοχος...

Ο ισχυρός άνδρας της καλλονιάτικης ΠΑΕ κάνει λόγο για ξεφτίλα της διαιτησίας, ενώ ζητά από τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά: "Ως πότε οι άνθρωποι της διαιτησίας θα διασύρουν την ίδια την διαιτησία; Ως πότε θα την ξεφτιλίζουν;

Πέναλτι που δεν δόθηκε. Φάουλ και κόκκινη κάρτα που δεν ήταν. Γκολ-οφσάιντ του αντιπάλου. Κι όλα αυτά σε έναν αγώνα! Δε μιλάμε για τους προηγούμενους...

Κύριοι της ΚΕΔ ξυπνήστε, γιατί σας έχει πάρει ύπνος βαθύς και επειδή δεν κάνετε κάτι για το ποδόσφαιρο τιμωρήστε με γιατί το δυσφημώ με τις δηλώσεις μου. Οι αρμόδιοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στο ίδιο το ποδόσφαιρο που εσείς οι ίδιοι τιμωρείτε.

Νίκος Μιχαλάκης"

Να σημειωθεί πάντως πως και οι άνθρωποι του Πλατανιά έχουν τα δικά τους παράπονα από τον Ηλία Σπάθα, όπως στην περίπτωση του γκολ του Κενάν Μπαργκάν, το οποίο θεωρούν πως προήλθε από θέση οφσάιντ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey