Απειλές με αγωγές κατά του Δήμου Λέσβου!

11/11/2015 - 19:59

Στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ αρέσκονται να κάνουν χρήση της δικαστικής οδού, όπως έχει αποδειχθεί τον τελευταίο καιρό. Σε ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ των Καλλονιατών και του Δήμου Λέσβου, η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Αιτία αυτή τη φορά, μια επιστολή που απέστειλε η διοίκηση της ομάδας της Καλλονής προς το νομικό πρόσωπο του Οργανισμού Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού αναφορικά με τη νομιμοποίηση της οικοδομικής άδειας του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται μεταξύ άλλων και στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ζητά από τον Δήμο Λέσβου να επισπεύσει τις διαδικασίες νομιμοποίησης του "Ταρλά", υπενθυμίζοντας πως η καταληκτική προθεσμία που έχει δώσει ο Υφυπουργός κ. Σταύρος Κοντονής λήγει στις 8 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, οι Καλλονιάτες προχωρούν ένα ακόμα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως αν η ομάδα αναγκαστεί πέραν αυτής της ημερομηνίας να δώσει τους εντός έδρας αγώνες της εκτός Λέσβου, τότε θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο εις βάρος του Δήμου Λέσβου, διακδικώντας διαφυγόντα κέρδη. Στην επιστολή γίνεται επίσης λόγος για την ανάγκη του φίλαθλου κόσμου του νησιού να συνεχίσει να βλέπει αγώνες Super League στη Μυτιλήνη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" από πλευράς Δήμου Λέσβου τηρείται προς το παρόν "σιγήν ιχθύος". Η επιστολή συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του νομικού προσώπου και πλέον το λόγο έχει ο Δήμαρχος Λέσβου και το Δημοτικό Συμβούλιο. Το πρόβλημα εντοπίζεται στους τέσσερις πυλώνες του Σταδίου, για τους οποίους υπάρχουν σαφείς και αντικειμενικές δυσκολίες ως προς την νομιμοποίησή τους, με βάση το υπάρχον πολεοδομικό σχέδιο, γεγονός που έχει καθυστερήσει άλλωστε και την παράδοση-παραλάβή του έργου από τον εργολάβο προς τον Δήμο Λέσβου. Βέβαια, έως σήμερα οι αγώνες της ΑΕΛΚ γίνονται κανονικά στον "Ταρλά", με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκόμενων μερών, όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στο προσεχές μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, ο Φλεβάρης ακόμη αργεί και ο Δήμος Λέσβου έχει το χρονικό περιθώριο να βρει τη "χρυσή τομή", ώστε να πάρει αδειοδότηση το Στάδιο Μυτιλήνης. Καλό θα ήταν πάντως, στο μεσοδιάστημα, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ να ασχοληθεί λίγο και με το αγωνιστικό σκέλος της ομάδας, η οποία βρίσκεται καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αναζητώντας εναγωνίως βαθμούς που θα τη βγάλουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey