Νοκ άουτ ο Γάλας στην Καλλονή!

10/12/2010 - 12:28

Αλλαγή πλάνων για τον Μιχάλη Κασάπη επεφύλασσε η προτελευταία προπόνηση της ΑΕΛΚ πριν το ταξίδι στην Επανομή, για τον αγώνα-ντέρμπι του βορείου ομίλου στη Football League 2, κόντρα στην τοπική Αναγέννηση. Ο Νίκος Γάλας αποχώρησε με θλάση δεύτερου βαθμού στο δεξί δικέφαλο και ως εκ τούτου τέθηκε νοκ-άουτ από την αποστολή της ομάδας της Καλλονής, με το χρόνο αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις 15 ημέρες.

Ο τραυματισμός αυτός του Γάλα ήρθε σε μια στιγμή, που ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειχνε να ξεπερνά κάποια μικροπροβλήματα των τελευταίων ημερών, που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικού χώρου στο ματς με την Κοζάνη, σε μια περίοδο που έδειχνε να έχει πάρει ψυχολογία από την εξαιρετική του εμφάνιση και τις δύο ασίστ κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Από την άλλη, ο Χρήστος Μήτσης που παρέμενε αμφίβολος μέχρι και την Τετάρτη λόγω μιας διάτασης στον αριστερό δικέφαλο, προπονήθηκε κανονικά χθες και αναμένεται να κάνει το ίδιο σε φουλ ρυθμούς και σήμερα, διεκδικώντας έτσι μια θέση στα αγωνιστικά πλάνα του Μιχάλη Κασάπη για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey