Ξανά χωρίς Ελλακόπουλο, Μάρκοβιτς!

20/11/2015 - 15:25 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2015 - 15:35

H AEΛΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα στα Γιάννενα (21/11, 17:15), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν βάση στις τελευταίες προπονήσεις στην τακτική στο επιθετικό κομμάτι, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων. Το χθεσινό οικογενειακό δίτερμα φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του νεαρού τεχνικού, ο οποίος όμως καλείται σε ακόμα ένα ματς να στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματισμένων Ελλακόπουλο και Μάρκοβιτς, που αναμένεται να εισέλθουν σε κανονικό ρυθμό ποροπόνησης τις επόμενες ημέρες.

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η τελευταία προπόνηση των Καλλονιατών, με τον Θαλή Θεοδωρίδη να ανακοινώνει και την αποστολή που θα ταξιδέψει αεροπορικώς στα Γιάννενα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ. Ένα παιχνίδι στο οποίο στηρίζουν πολλά οι άνθρωποι της Καλλονής, επιθυμώντας να προσθέσουν κάποιους βαθμούς στη συγκοιμιδή τους, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας με ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Ατρόμητο (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Ηρακλή (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός).

Σε αυτή συμμετέχει ξανά ο Άντριου Χογκ, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και θα υπερασπιστεί ξανά την εστία της ομάδας. Αναλυτικά η αποστολή: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας και Μπούρους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey