Ολοζώντανος πια ο "εφιάλτης" του υποβιβασμού

13/12/2015 - 19:50 Τελευταία τροποποίηση στις 13/12/2015 - 19:55

Η Καλλονή ζει πλέον για τα καλά τον εφιάλτη του υποβιβασμού, ευρισκόμενη και τυπικά πια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετά τη νέα ήττα της στο Περιστέρι. Η Καλλονή υπέστη «έμφραγμα» στις καθυστερήσεις και μάλιστα στο τέταρτο λεπτό αυτών, χάνοντας τον πολύτιμο βαθμό που θα κρατούσε και ον Ατρόμητο κοντά της στη βαθμολογία.

Ωστόσο η στιγμή που σόκαρε περισσότερο ίσως και από εκείνη του 1-0 την Καλλονή, ήταν ο τραυματισμό του Γιορέντε που πάγωσε τους πάντες για κάτι παραπάνω από πέντε λεπτά στο γήπεδο του Περιστερίου.

Όσκαρ ανοησίας διεκδικούν οι Ελλακόπουλος και ο Κεϊτά. Ο μεν πρώτος μπήκε στο παιχνίδι στο 70΄και μέσα σε ένα λεπτό κατέφερε να πάρει δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί και ο δε δεύτερος, πήρε μία αλά… Κεϊτά κόκκινη, όταν μετά το 1-0, νόμιζε ότι ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα και πήρε τη μπάλα και την κλώτσησε εκνευρισμένα. Όμως ο διαιτητής της συνάντησης, απλά είχε υποδείξει την… επανάληψη της σέντρας…

Καθαρά αγωνιστικά, η Καλλονή άξιζε σίγουρα τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα πολύ κακό ποιοτικά πάντως παιχνίδι. Στο 18' του σουτ του Σάμπα απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ, στο 27' ήταν η σειρά του Μανούσου να σουτάρει με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ στο 37' η προσπάθεια του Γεωργίου ήταν ανεπιτυχής, αφού το σουτ πέρασε άστοχα εκτός. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ατρόμητος το μόνο που κατάφερε στο πρώτο μέρος ήταν να απειλήσει στο 42' και στο 44' με τον Κούρο, όμως ο Χογκ και στις δύο πριπτώσεις επενέβη και κράτησε το μηδέν.

Στην επανάληψη οι πολλές διακοπές του παιχνιδιού ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του. Όμως ο Ατρόμητος πιέζοντας με βαθιές σέντρες στα τελευταία λεπτά, βρήκε την «κερκόπορτα» στην άμυνα της Καλλονής και πήρε τη νίκη στο 94΄ με κεφαλιά του Ουσέρο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κούρος (77' Λε Ταλέκ), Φυτανίδης, Μπίτολο, Ουμπίντες, Ουσέρο, Κοντοές, Λημνιός (58' Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι, Μπρίτο, Μπαστακός (46' Πίτου Γκαρσία).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θ. Θεοδωρίδης): Χογκ, Γιορέντε (14' λ. τρ. Κρολ), Ούκα, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς, Γεωργίου, Μπαργκάν (80' Αντέτζο), Σάμπα (70' Ελλακόπουλος), Μανούσος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey