Η... συνήθεια, που έγινε λατρεία!

16/12/2015 - 18:41 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2015 - 10:35

Την πρόκρισή της στη Φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε στα Χανιά η ΑΕΛΚ, επικρατώντας με... ανατροπή του Κισσαμικού και σκορ 1-2! Μαζί με τους Καλλονιάτες που τερμάτισαν στη 2η θέση του 8ου ομίλου, προκρίθηκε ως πρώτος ο Αστέρας Τρίπολης, νικώντας εκτός έδρας και τον Πανσερραϊκό (0-1).

Με την ομάδα της Τρίπολης να έχει κάνει το "3 στα 3", η ΑΕΛΚ έπαιζε για δύο αποτελέσματα στην έδρα του Κισσαμικού, ο οποίος διεκδικούσε τις δικές του ελπίδες, αναζητώντας μονάχα τη νίκη. Φτάνοντας μάλιστα αρκετά κοντά, αφού προηγήθηκε στο σκορ με κοντινή προβολή του Ποσίνκοβιτς, στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, πηγαίνοντας με το 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
 
Στην επανάληψη όμως, η ομάδα της Καλλονής έκανε την ανατροπή, όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Μάρκοβιτς, στην επανεμφάνισή του στην 11άδα μετά τον τραυματισμό του, ισοφάρισε σε 1-1 στο 66ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μανούσος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Καλτσάς, σε ανατροπή του από τον Τσικουδάκη.
 
Συνθέσεις
 
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Παντελάκης, Τσερκέζος, Βλάχος (68' Μάντζης), Σμίλτος (85' Σουμπασάκης), Σελινιωτάκης, Λώττας (78' Τσικουδάκης), Μάνιας, Βαττής, Τσοντάκης, Ποσίνκοβιτς

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Δαύκος, Ούκα, Κρολ, Γεωργίου, Ευαγγελιδάκης, Χατζηδημητρίου (52' Σπυρόπουλος), Καλτσάς, Τσαμπούρης, Μανούσος, Μάρκοβιτς (89' Μπουρούς), Μπαργκάν (55' Χιντασέλι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey