Με ΠΑΟΚ στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας

18/12/2015 - 12:07

H κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φάση των "16" δεν έβγαλε κάποιο μεγάλο ντέρμπι. Πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ, οι ομάδες που προκρίθηκαν από τους ομίλους μπήκαν στην κληρωτίδα, ανάμεσά τους και η ΑΕΛΚ, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ!

Οι 16 ομάδες είχαν τοποθετηθεί σε δύο γκρουπ, με τους 8 πρώτους των ομίλων να βρίσκονται στους "ισχυρούς" και τους 8 δεύτερους των ομίλων στους "αδύναμους". Έτσι η ομάδα της Καλλονής θα συναντούσε έναν εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου, Ατρομήτου, Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή.

Με τη σειρά που ανέδειξε τα ζευγάρια η κληρωτίδα, οι Καλλονιάτες είχαν σταθεί αρκετά τυχεροί αποφεύγοντας τους λεγόμενους "μεγάλους", ωστόσο μεταξύ των δύο εναπομείναντων Ηρακλή και ΠΑΟΚ, ο κλήρος έλαχε στο "Δικέφαλο του βορρά".

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες στη Φάση των "16" είναι διπλοί. Τα πρώτα ματς είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν το τριήμερο 5, 6 και 7 Ιανουαρίου στις έδρες των "αδύναμων", ενώ οι επαναληπτικοί θα πραγματοποιηθούν στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των "16":

Εργοτέλης - Πανιώνιος
Πλατανιάς - Ατρόμητος
Χανιά - Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΛΚ - ΠΑΟΚ
Βέροια - Ηρακλής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey