Ασταμάτητος και στον "Ταρλά"!

19/12/2015 - 21:43

Σε ένα ματς που... τελείωσε πολύ νωρίς, η ΑΕΛΚ ηττήθηκε με σκορ 0-2 από τον Ολυμπιακό, που συνεχίζει να διατηρεί το απόλυτο νικών στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας 15 νίκες σε ισάριθμα ματς (τη μία στα χαρτιά με τον Παναθηναϊκό), οδεύοντας ολοταχώς προς ένα ασύλληπτο ρεκόρ.

Το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης έζησε μια ακόμα μεγάλη αναμέτρηση, γεμάτο από κόσμο στις κερκίδες τους, για τη 15η Αγωνιστική της Super League. Ο αγώνας ωστόσο διήρκεσε μόλις ένα μισάωρο χονδρικά, σημείο όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε το 0-2 και η ΑΕΛΚ έμεινε με 10 παίκτες στο γήπεδο, λόγω αποβολής του Δαύκου στην ανατροπή του Φορτούνη, ο οποίος σκόαραρε για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα. Είχε προηγηθεί στο 9ο λεπτό, μια ακόμα εκτέλεση πέναλτιαπό τον ίδιο παίκτη, στο χέρι του Κρολ μέσα στην περιοχή, φάση από την οποία οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πάρει το προβάδισμα.

Το κρίσιμο δίλεπτο για την ΑΕΛΚ ήταν το 32'-33', όταν ο Γεωργίου βρέθηκε στο ύψος της περιοχής εκμεταλλευόμενος το λάθος του Καμπιάσο, με τον Ρομπέρτο όμως να αποκρούει εντυπωσιακά, στερώντας του την ισοφάριση. Στο επόμενο λεπτό, οι Καλλονιάτες έμειναν με πα΄λικτη λιγότερο και με το 0-2 στην πλάτη, ήταν αδύνατο να αντιδράσουν.

Στην επανάληψη, έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί τα δεδομένα του αγώνα, το δεύτερο 45λεπτο κύλησε... φυσιολογικά, με την ΑΕΛΚ να προσπαθεί να περιορίσει τους χώρους και τον Ολυμπιακό να ελέγχει απόλυτα την αναμέτρηση. Man of the match, στο ντεμπούτο του μάλιστα με τη φανέλα της ΑΕΛΚ και κατ' επέκταση στη Super League, ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Μαλλής, που μπήκε στο ματς μετά την αποβολή του Δαύκου και πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις, δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων τόσο κατά την είσοδό του στο γήπεδο, όσο και σε κάθε θετική του επέμβαση.

Καλύτερη φάση της ΑΕΛΚ στην επανάληψη, εκείνη του 81ου λεπτού, όταν από εκτέλεση φάουλ του Γουερέ -αρκετά μακριά από την περιοχή- η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, έσκασε στο έδαφος και προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του Ρομπέρτο, καταλήγοντας άουτ!

Συνθέσεις

ΑΕΛ Καλλονής (Θεοδωρίδης): Δαύκος, Κρολ, Αναστασιάδης, Ούκα, Σπυρόπουλος, Καλτσάς, Ξυδάς (79' Γουερέ), Ελλακόπουλος (74' Γιούκαρης), Γεωργίου, Σάμπα (37' Μαλλής), Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (74' Τσιμίκας), Ντα Κόστα, Μποτία, Σαλίνο, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς (80' Φουστέρ), Ντομίνγκες (81' Κολοβός), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ιντέγε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey