Η αποθέωση του Μαλλή!

19/12/2015 - 23:16 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2015 - 23:25

Αναμφίβολα, η στιγμή που ξεχώρισε από την αναμέτρηση της ΑΕΛΚ με τον Ολυμπιακό, ήταν η είσοδος του Νίκου Μαλλή στον αγωνιστικό χώρο, μετά την αποβολή του Δαύκου. Ο 19χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Καλλονής και κατ' επέκταση στη Super League, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων!

Γέννημα θρέμμα της Καλλονής, ο Νίκος Μαλλής είναι γιος του πρώην Πρόεδρου του συλλόγου, Γιώργου Μαλλή, με τον οποίο στο τιμόνι ξεκίνησε η ανοδική πορεία της ομάδας από το τοπικό προς το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, σε μια χρονιά που η χάθηκε τελικά η άνοδος στη Γ' Εθνική από τον ΠΑΟ Ρουφ. Και αναμφίβολα, η χρησιμοποίησή του σήμερα αποτελεί αφ' ενός δικαίωση των κόπων του νεαρού γκολκίπερ, αφ' ετέρου μια μικρή ανταπόδωση των όσων έχει προσφέρει ο Γιώργος Μαλλής στο συγκεκριμένο σύλλογο!

Εμφανώς τρακαρισμένος από το άγχος, ο Νίκος έκανε δηλώσεις και στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα, ενώ δεχόταν συνεχώς συγχαρητήρια έξω από τα αποδυτήρια για τη σπουδαία του εμφάνιση.

Δείτε το βίντεο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey