Θέλει Γρηγορίου με βοηθό Θεοδωρίδη!

20/12/2015 - 14:36

Θολό το τοπίο αναφορικά με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο της ΑΕΛΚ, μετά τη δήλωση παραίτησης του Θαλή Θεοδωρίδη, στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και τη νέα ήττα, που καθηλώνει την ομάδα της Καλλονής στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αν και επισήμως η ΠΑΕ ΑΕΛΚ δεν έχει πάρει θέση για τα όσα ανέφερε ο Θαλής Θεοδωρίδης, αρκούμενη απλώς να καταγράψει στην επίσημη ιστοσελίδα της τις δηλώσεις του, ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια οι υποψήφιοι στόχοι των Καλλονιατών για τον πάγκο της ΑΕΛΚ. Και στην κορυφή της λίστας τους φιγουράρει ένας προπονητής που συνδέεται με τη Λέσβο από το πετυχημένο του πέρασμα στον Αιολικό, τη σεζόν 2007-08. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, που αν έρθει τελικά στη Λέσβο για λογαριασμό της ΑΕΛΚ, θα έχει ως βοηθό του τον Θαλή Θεοδωρίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", οι δύο πλευρές είχαν μια πρώτη τηλεφωνική επαφή και αναμένεται να συζητήσουν πιο διεξοδικά το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, τη Δευτέρα. Ο Γρηγορίου, μετά από μια αρκετά καλή θητεία στην Κέρκυρα, με την οποία ανέβηκε στη Super League, μετακόμισε το καλοκαίρι στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρόμητου, τον οποίο κοουτσάρισε σε 14 ματς πρωταθλήματος, κυπέλλου και Europa League, αποχωρώντας πριν λίγες εβδομάδες.

Ασφαλώς για να πειστεί ο Μιχάλης Γρηγορίου να έρθει στη Λέσβο και να αναλάβει την ΑΕΛΚ, που παραμένει βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας, θα πρέπει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης να κάνει πραγματική υπέρβαση. Κι αυτό γιατί όχι μόνο το κασέ του 42χρονου τεχνικού είναι υψηλό, αλλά κυρίως γιατί θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο Β' Γύρο για να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Και αν έχει βάση η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ότι σκοπεύουν να καταθέσουν προσφυγές, αν δεν κατορθώσει η διοίκηση να καλύψει τις οφειλές της προς αυτούς, τότε γίνεται σαφές ότι δεν αρκούν απλώς 3-4 προσθήκες, αλλά απαιτείται να αντικατασταθούν και όσοι πιθανώς αποχωρήσουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey