Έφυγε ο Σάμπα, έρχεται ο Νόμπρεγα!

22/12/2015 - 14:53
Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της ΑΕΛΚ συνεχίζονται και μετά τους Αντέτζο, Κλαντρούμπσκι που έλυσαν χθες τη συνεργασία τους με την ομάδα της Καλλονής, παρελθόν αποτελεί και ο Βίτορ Σάμπα, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα και ολοκλήρωσε πιο σύντομα απ' ότι αναμενόταν τη θητεία σου στη Λέσβο.
 
Παρ' όλα αυτά, οι Καλλονιάτες δεν απογοητεύονται και προετοιμάζουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι. Μάλιστα, όπως αφήνουν να εννοηθεί, αναμένουν το Σάββατο την άφιξη του Μπραούλιο Νόμπρεγα, ο οποίος είχε δοκιμαστεί πριν λίγες εβδομάδες, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Από την πλευρά του Ισπανού πάντως γινόταν λόγος, πριν λίγες μέρες σε ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, πως απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΛΚ για εξάμηνη συνεργασία, αναζητώντας κάτι καλύτερο από την Ισπανία.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΛΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόκτησή του πρώην παίκτη των Ατλέτικο, Σαραγόσα, Μαγιόρκα και Έρκουλες, αποτελώντας έτσι την πρώτη κίνηση ενίσχυσης κατά τη χειμερινή περίοδο.
 
Αναφορικά με το θέμα του προπονητή, ΠΑΕ ΑΕΛΚ και Μιχάλης Γρηγορίου συνεχίζουν τις συζητήσεις τους, χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί η "χρυσή τομή" για τη μεταξύ τους συνεργασία, αν και υπάρχει κοινή διάθεση για κάτι τέτοιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey