Με Νόμπρεγα οι προπονήσεις!

29/12/2015 - 19:02 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2015 - 13:02

Με τον Ισπανό Μπραούλιο Νόμπρeγα να συμμετέχει κανονικά, συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ΑΕΛΚ, εν όψει των επόμενων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καλλονιάτες ως τον Ιούνιο και αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη κίνηση ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με τον νέο τεχνικό Νίκο Καραγεωργίου να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση στο "Καυτανζόγλειο" κόντρα στον Ηρακλή, στις 2 Ιανουαρίου.

Ο Μπραούλιο Νόμπρεγα Ροντρίγκεζ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αγωνίζεται στην επίθεση. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και τον Ιούλιο του 2004 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Έπαιξε ωα δανεικός σε Μαγιόρκα και Σαλαμάνκα, πήρε μεταγραφή στη Χετάφε και ένα χρόνο αργότερα στη Σαραγόσα. Ακολούθησαν Ουέλβα, Καρταχένα, Χέρκουλες και τον Αύγουστο του 2013 έκανε το μακρύ ταξίδι για τη Μαλαισία! Επέστρεψε στην Ουέλβα, απ' όπου έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι.
 
Συνολικά μετρά 64 εμφανίσεις και 6 γκολ στην Πριμέρα, 101 συμμετοχές και 16 γκολ στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, 11 συμμετοχές στο Κόπα ντελ Ρέι, αλλά και 10 ματς με 3 γκολ Κύπελλο ΟΥΕΦΑ παλαιότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey