Στόχος να μπει με το δεξί!

02/01/2016 - 12:16

Ξεκίνημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2016 για την ΑΕΛΚ, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το σπουδαίο -από άποψη βαθμολογικής σημασίας- παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή.

Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει το ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο των Καλλονιατών, ευελπιστώντας πως θα συνδυαστεί με νίκη, αφού η ανάγκη για κατάκτηση βαθμών είναι επιτακτική. Ωστόσο ο νέος τεχνικός της ΑΕΛΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Δαύκο και στον τραυματία Γιορέντε. Από τη στιγμή όμως που το θέμα με τον Άντριου Χογκ διευθετήθηκε, ο Μαλτέος τερματοφύλακας συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή και θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας σε ακόμα ένα ματς.

Στην αποστολή της ΑΕΛΚ συμμετέχουν οι: Χογκ, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Κρολ, Καλτσάς, Γιουκαρής, Κεϊτά, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς.

Ο αγώνας διεξάγεται στο "Καυτανζόγλειο", με ώρα έναρξης τις 19:30, στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής της Super League. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς) και Νταλούκα (Τρικάλων).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey